Извор: Глас Западне Србије/Региони архива вести 17.07.2016

Палма кандидовао Дачића за председника Србије

Глас Западне Србије 17.07.2016
Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма предложио је данас у Лесковцу да председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић буде кандидат те коалиције на предстојећим председничким изборима 2017. године. Марковић… »

Слаб земљотрес у Бродареву

Глас Западне Србије 17.07.2016
Пријепоље - У региону Сјенице и Бродарева, синоћ после 23 сата забележен је слабији земљотрес јачине 2,1 степен Рихтерове скале, објавио је Републички сеизмолошки завод. Земљотрес овакве јачине не оставља оштећења на… »

Николић: Окренимо се селу

Глас Западне Србије 17.07.2016
Љиг - Србија мора да се окрене селу много више него до сада, Србија више не може да рачуна да ће великом индустријом да подигне свој животни стандард, изјавио је данас председник Србије Томислав Николић, који је отворио… »

Повређено четворо туриста из Србије, међу њима двоје Чачана

Глас Западне Србије 17.07.2016
Четворо туриста из Србије, три мушкарца и једна жена, повређени су у саобраћајној несрећи у Бечићима, јављају "Вијести". Међу повређенима су А. Д. (42) и њен син А. Д. (16), туристи из Чачка. Како се наводи, до удеса… »

Последице поплава још видиљиве, најављана блокада пута

Глас Западне Србије 17.07.2016
Чачак - Мештани три месне заједнице, најавили су да ће због изостанка државне помоћи у саницији штете, настале због поплава, од данас блокирати магистрални пут у Коњевићима код Чачка. Они кажу да неће одустати од овог… »

Хотел "Олимп" место за златне спортисте и рајски одмор

Глас Западне Србије 17.07.2016
Чајетина/Златибор - Најмање посетилаца на Златибору има у марту и априлу, каже директор хотела "Олимп" Миодраг Илић Кићан, додајући да је период од почетка маја, па све до половине јуна углавном је резервисан за семинаре… »

Правошевци коначно добили пут, Љујић: Смем да кажем - ,,фала Хоџићу"

Глас Западне Србије 17.07.2016
Пријепоље - Пријепољско село Правошево деценијама је било одсечено од света, а до своје матичне општине стизали су пролазећи кроз атар две суседне општине, Нову Варош и Прибој преко Бистрице. Глас западне Србије… »

Колашинац: Најјачи сам у Рију!

Глас Западне Србије 17.07.2016
Србију ће на Олимпијским играма у Рију представљати 104 спортиста, а најјачи међу свим нашим путницима је бацач кугле Асмир Колашинац. Тридесетједногодишњи див из Сјенице са 130 килограма сеје страх на први поглед, али… »

Дражина ћерка: Немам право да причам о оцу пошто сам га се одрекла када је било најтеже

Глас Западне Србије 17.07.2016
На дан када се навршава 70 година од стрељања Драже Михаиловића, лист Недељник објавио је сећање новинарке Душке Јованић на први и последњи интервју његове ћерке Гордане коју је забележила деведесетих у малом стану… »

Пријепољац главни негативац у филму "Хајдук Мијат Томић"

Глас Западне Србије 17.07.2016
У току је снимање филма о средњевековном херцеговачком хероју Мијату Томићу, који ће на занимљив и аутентичан начин гледаоцима покушати да прикаже борбу хајдукâ са Вран планине против Османлија. Заклети непријатељ… »