Извор: Н1 Инфо архива вести 17.07.2016

Бил Гејтс инвестира још пет милијарди долара у Африку

Н1 Инфо 17.07.2016
Један од оснивача компаније Мајкрософт Бил Гејтс изјавио је да ће његова фондација инвестирати још пет милијарди долара у Африку током наредних пет година. Гејтс је у Јоханесбургу одржао годишње предавање уочи дана… »

ДК: Француска и Аргентина у полуфиналу

Н1 Инфо 17.07.2016
Тениске репрезентације Француске и Аргентине избориле су пласман у полуфинале Дејвис купа, уз селекцију Велике Британије, која је елиминисала Србију. Аргентина је са 3:1 била боља од Италије у Пезару, а одлучујући поен донео… »

Обрадовић: Штета, баш штета!

Н1 Инфо 17.07.2016
Актуелни шампион Дејвис Купа, Велика Британија победила је Србију у Београду и стигла до полуфинала где ће играти против Аргентине. У саставу Србије није било Ђоковића и Троицког, а у саставу Бритање Ендија Мареја. Љубитељи… »

Засад без драстичног повећања броја избеглица

Н1 Инфо 17.07.2016
После седнице Бироа за координацију служби безбедности, одржане у суботу, најављене су нове мере за заштиту границе од илегалних миграција, заједничке патроле војске и полиције. Аналитичари најављују нови талас избеглица… »

Страдао бивши боливијски сенатор у паду малог авиона

Н1 Инфо 17.07.2016
Шест особа је погинуло у несрећи приликом слетања малог авиона "Цесна" којим је управљао бивши боливијски сенатор Роберто Јанез, јавља АП. Снажан ветар је изазвао пад авиона око пола километра од писте аеродрома Санта Роса… »

У Новом дану о Ници и Турској

Н1 Инфо 17.07.2016
О борби против тероризма, Европи након напада у Ници, покушаја војног удара у Турској и последицама тих догађаја на Србију и регион у теми јутра говориће потпредседник у техничкој Влади и министар Расим Љајић, а у… »

Савић: Хвала на подршци, у Бразил по медаљу!

Н1 Инфо 17.07.2016
Велика такмичења нису пробелем, Седам злата на седам великихвтакмичења освојила је Србија, Али пријатељски турнири су проблем. У Бања Луци Србију је после петераца победила Црна Гора. У Бору исти епилог. Једина разлика је у… »

Реформа полиције као последица отварања поглавља 24

Н1 Инфо 17.07.2016
Шта су неке од промена које би у Србију могло да донесе отварање поглавља 24 у преговорима с ЕУ о правди, слободи и безбедности? Отварањем поглавља 24 у државу стижу, бар на речима добро знане реформе и то у Министарству… »

Французима бронза у Светској лиги

Н1 Инфо 17.07.2016
Одбојкашка репрезентација Француске освојила је бронзану медаљу на финалном турниру Светске лиге у Кракову, победом над Италијом са 3:0. Французи, који су бранили титулу у елитном такмичењу, до бронзе су освојили са 25:23… »

Избеглице без изгледа за наставак пута ка Европи

Н1 Инфо 17.07.2016
Онима који су илегално прешли границе не пише се добро ни у Србији. После најављених мера Владе Србије и јаче контроле граница, свако ко не жели да уђе у процедуру за азил биће враћен у земљу из које је кренуо. Небо је… »