Извор: Вести онлине архива вести 17.07.2016

Ово баш боли: Нокаут коленом у главу (ВИДЕО)

Вести онлине 17.07.2016
Мајкл Вејн Пејџ познат је у ММА свету као борац који се на специфичан начин супротставља ривалима. Често су му руке потпуно спуштене, практично се бори без гарда, а многи тврде да на тај начин понижава противнике. На… »

Пијани убица био део ИД

Вести онлине 17.07.2016
Терористичка организација Исламска држава преузела је у суботу одговорност за напад у Ници у којем је у четвртак увече убијено 84 људи. - Особа која је извела операцију у Ници, у Француској, и покосила људе један је од… »

Војска да плаши, полиција да хапси

Вести онлине 17.07.2016
Биро за координацију служби безбедности припремио је нову стратегију Републике Србије у борби против илегалних прелазака границе, јер су кријумчари миграната пронашли нову руту преко Бугарске. - Влада Србије формираће… »

И даље је мађионичар: Роналдињо прети Рикардињу, овакве потезе још нисте видели (ВИДЕО)

Вести онлине 17.07.2016
Копачке је “окачио о клин”, али Роналдињо плеше самбу на терену и у патикама. Тренутно одушевљава Индијце играјући њихову футсал лигу за тим Гоа, који је савладао Бангалоре са 7:2. Бразилац је постигао чак пет од… »

Хоће - неће: Звездин кошаркаш сада би да игра за репрезентацију

Вести онлине 17.07.2016
Доста проблема имали су овог лета селектори српских кошаркашких репрезентација у разним узрастима. Није само Александар Ђорђевић тај који се суочио са отказима, нешто слично се десило и Милану Гуровићу. Селектор државног… »

"Васпитне" батине за гладну децу

Вести онлине 17.07.2016
Око 40 одсто деце у Србији изложено је насилним методама васпитања код куће, што је поразна бројка до које је дошао Уницеф. У најтежем положају су деца са инвалидитетом, ромске националности, деца која живе у сиромаштву… »

Мало позирања: Српски фудбалер направио "селфи" поред турског тенка (ФОТО)

Вести онлине 17.07.2016
Неуспео покушај државног удара у Турској однео је скоро 200 живота, а број рањених је вишеструко већи. Пучисти су похапшени, судије смењене, а председник Ердоган тријумфално слави победу и најављује освету. Док већина… »

Змај одлепио, једва га смирили!

Вести онлине 17.07.2016
Учесник ријалитија Змај од Шипова тешко је поднео четврто место у "Паровима", али и чињеницу да је Гастоз, који је освојио друго место, био боље пласиран од њега. Илија Граховац је током финалне вечери био изненађујуће… »

Секси Ана запалила интернет новим спотом

Вести онлине 17.07.2016
Певачица Ана Кокић коначно је обрадовала фанове новом песмом "Дамело". Она је за ову нумеру урадила спот, снимљен у Турској, у којем први пут ову бринету можемо видети у провокативном издању. За непуна 24 сата њен нови… »

Амерички полтрони: Ево ко све тражи избацивање Русије са Олимпијских игара

Вести онлине 17.07.2016
Након што је процурело писмо америчке антидопинг агенције (УСАДА), у ком од Међународног олимпијског комитета (МОК) тражи да са Олимпијских игара у Рију избаци комплетну репрезентацију Русије, сазанало се да се том захтеву… »