Извор: Домино магазин/Забава архива вести 20.07.2016

Нови трејер за Тхе Гирл он тхе Траин

Домино магазин 20.07.2016
Филм који ћемо погледати ове јесени. Ево га нови трејлер за филм Тхе Гирл он тхе Траин који стиже 7. октобра и дефинитивно ћемо га погелдати. Главну улогу игра Емили Блунт. Прича прати девојку у не баш добром тренутку, после… »

Руси ухваћени, да ли Америчке спортисте стварно нико не контролише?

Домино магазин 20.07.2016
Није први пут да се допинг организује на државном нивоу. Управо је у току један од највећих скандала у историји спорта. Светска анти-допинг агенција је објавила доказе да је Министарство спорта Русије организовало допинг… »

Роботи ће постати свесни себе до 2025. године

Домино магазин 20.07.2016
И то ће бити почетак нашег краја. Све више компанија убрзано ради на развоју вештачке интелигенције. А све више стручњака и научника упозорава на опасности оваквих пројеката. Сада је и чувени Иан Пеарсон, футуриста са… »

Е ово је секси

Домино магазин 20.07.2016
Супер згодна Аббеи Лее у Агент Провоцатеур вешу. Ово на сликама је супер згодна Аббеи Лее Керсхав која се сликала у Агент Провоцатеур секси вешу. И покренуће вам машту. Иначе можете да је видите и у филму Неон Демон о… »

До 70 посто ниже цене у Фасхион Цомпани

Домино магазин 20.07.2016
Последњи тренутак за супер шопинг. У продавницама Фасхион Цомпани почело је сезонско снижење које се односи на колекцију пролеће/лето 2016. Попусти су од 40 до 70 посто. У понуди су познати брендови Фасхион&Фриендс: РЕПЛАИ… »

Цоца-Цола победничка реклама

Домино магазин 20.07.2016
Знаш тај осећај. Цоца-Цола има сјајну рекламу инспирисану спортским победама. Таман пред почетак Олимпијаде. Али не мисле они само не те победе, већ и на све мале животне победе. Знате тај осећај. Креативу је урадила… »

Да ли се плашите мрака?

Домино магазин 20.07.2016
Стиже хорор – Када се светла угасе. Од продуцента филма“ Призивање зла“, долази адаптација кратког филма из 2013. године „Лигхтс Оут”, редитеља Давида Сандберга. Застрашујуће биће, које се појављује само када се… »

Покемони променили свет

Домино магазин 20.07.2016
Ево шта се продаје као алва ових дана. Лудница око Покемона се не стишава, а игра већ има око 10 милиона активних корисника. Што је изазвало и одређене последице. Вредност компаније Нинтендо је рецимо порасла за око 8… »

Алуминијумске фолије су опасне

Домино магазин 20.07.2016
Никада не кувајте у њима. Алуминијумске фолије су у свакој кући. И корисне су за паковање хране. А неки и кувају у њој. Али научници тврде да је штетнија него што се то до сада веровало. Научници са Универзитета у Каиру… »

Другарице су кључне за привлачност

Домино магазин 20.07.2016
Привлачнији си девојакама ако си окружен женама. Мушкарци са више пријатељица су привлачнији супротном сполу. То је резултат новог истраживања са Универзитета у Тексасу. Научници кажу да се тако јавља такозвани… »