Извор: Србија данас/Забава архива вести 20.07.2016

Ја кад одем у к*рац: Карлеуша показала како изгледа када она полуди! (фото)

Србија данас 20.07.2016
Фотка све објаснила. , скоро сваком, својом објавом дигне прашину у медијима. Најчешће јер поставља провокативне фотографије, али и оне породичне изазову веома позитивне коментаре. Међутим, ова фотографија коју је објавила… »

Милица Павловић: Чувам кеца у рукаву за прву брачну ноћ!

Србија данас 20.07.2016
Коначно проговорила. Једна од најатрактивнијих звезда из Грандовог јата Милица Павловић, постоји на музичкој сцени већ пет година, и исто толико јавности није показала свог емотивног партнера. Да ствар буде озбиљнија, Милица… »

Проговорила: Далила Морено учесницима "Малдива" открила тајне четврте сезоне "Парова"!

Србија данас 20.07.2016
Да ли јој је то дозвољено? Далила Морено, финалисткиња четврте сезоне "Парова" само дан након изласка из виле, уселила се у хотел "Малдиви". Иако је само 24 сата провела "напољу", Далила је сакупила доста информација, које је… »

Леонардо Дикаприо вечерас прави журку: Познати пар из Србије је позван! (фото)

Србија данас 20.07.2016
Посрећило им се. Холивудски глумац Леонардо Дикаприо познат је као велики борац за очување животне средине, као и за заштиту животиња. Леонардо тим поводом у Сен Тропеу организује гала добротворну журку за прикупљање… »

Овако је завео: Анастасија открила како је Костадин освојио и одушевила фанове! (фото)

Србија данас 20.07.2016
Ево како завести Цецину ћерку. и су у прилично стабилној вези преко две године. Осим скандала који се повео око хапшења Терзића у Будви (прочитајте ), овај млади пар је успевао, колико толико, да своју романсу чува изван… »

Имаш груди на оца: Милица Тодоровић објавила секси фотку - Фанови је испрозивали! (фото)

Србија данас 20.07.2016
Није се надала овоме. Певачица је објавила фотографију у бикинију, што се њеним мушким обожаваоцима баш и није допало. Наиме, лепу певачицу су испрозивали због непостајања њених груди. Само неки од коментара су били да би… »

Скроз гола?! Мокра Карлеуша опалила селфи који је распаметио мушкарце! (фото)

Србија данас 20.07.2016
Запалила Инстаграм! често зна да обрадује своје фанове фотографишући се у провокативној гардероби. Познато је да воли да помера границе, нарочито када су мода и сценски наступи у питању, па је често упоређивана и са и … »

Ово боли! Наше не писмене звезде које су се жестоко избламирале на друштвеним мрежама! (фото)

Србија данас 20.07.2016
Поштено се испалили. Друштвене мреже су, несумњиво, у последњих неколико година доживеле велики пораст када је у питању број њихових корисника. Док их неки користе као средство комуникације, ипак, када су познате личности… »

Стиже појачање: Слађа Делибашић улази у "Малдиве"!

Србија данас 20.07.2016
Учешће у ријалитију јој није страно. Денс звезда деведесетих година и бивша чланица групе "Ђогани" Слађана Делибашић биће део музичког кампа "Малдиви", који се емитује на Хаппи телевизији. Слађа се придружила тиму… »

Спектакл на порту: Министарке ''потапају'' сплав!

Србија данас 20.07.2016
У среду на најпрестижнијем београдском сплаву Порт, наступају четири атрактивне девојке из групе Министарке, које су својим стасом и гласом, очарале публику. Женску сензацију и празник за мушке очи, како их многи називају… »