Архива вести 19.08.2016

Беочинац се крио у Новом Саду

РТВ 19.08.2016
БЕОГРАД - Полиција је у Новом Саду ухапсила 44-годишњег Беочинца за којим је била расписана Централна потерница Основног суда у Бачкој Паланци због издржавања казне затвора. Након тога, по наредби Основног суда у Новом Саду… »

Бивши играч Звезде и Партизана наставља каријеру у Грчкој

Вечерње новости 19.08.2016
Бивши кошаркаш Црвене звезде и Партизана Андреја Милутиновић нови је члан грчког клуба Короивоса Амалидаса. Бивши кошаркаш Црвене звезде и Партизана Андреја Милутиновић нови је члан грчког клуба Короивоса Амалидаса… »

САД а-бомбе селе у Румунију?

Вечерње новости 19.08.2016
Док експлозије потресају исток Турске, погоршавање односа Анкаре и Вашингтона добило нову димензију. Букурешт демантује "пресељење" у ваздушну базу Девеселу, Америка најављује свој одговор. АМЕРИЧКО нуклеарно оружје сели… »

Заплењено 5.000 паклица цигарета у Краљеву

РТС 19.08.2016
Припадници МУП-а у Краљеву пресекли су још један ланац трговине акцизном робом и запленили више од 5.000 хиљада паклица цигарета, без акцизних маркица, чија се вредност процењује на око 800.000 динара. Полиција је цигарете… »

Русија одбацује оптужбе за нападе у којима је повређен дечак из Сирије

Блиц 19.08.2016
Руско Министарство одбране одбацило је данас одговорност за напад на преграђе Алепа у којем је повређен дечак чије су фотографије узнемириле јавност. Фотографија на којој Омран Дакнеш мирмо седи у колима хитне помоћи обливен… »

(Видео) Додик се дохватио микрофона на народном збору: Опет певао хит Митра Мирића

Курир 19.08.2016
Уочи празника Преображења господњег синоћ је код манастира Моштаница надомак Козарске Дубице организован народни збор. Народ је забављао локални двојац Божа и Репа, међутим, у једном тренутку и председник Републике… »

Рођен је без једне стране срца, али музика је његов спас

24 Сата 19.08.2016
"Не бојим се висина јер имам крила, крила за лет у неки бољи свет. Кад кренем горе, осећам се боље, заборавим на пад и отерам страх". Ове стихове написао је Никола - Џони Ранковић који је са својих 12 година успео нешто… »

Бугарска и Македонија потукле Србију у борби за инвеститоре

Данас 19.08.2016
* Због високих локалних такси и пореза и доприноса на плате, српски привредници почели да оснивају "паралелне фирме" у земљама окружења * Одлив мозгова толики да су компаније почеле да увозе стручњаке. Само 14 одсто… »

Јохн Харди: Подељена мишљења након састанка ФОМЦ, пад долара

Где инвестирати 19.08.2016
Састанак америчког Савезног комитета за отворено тржиште (ФОМЦ) обележила је подела мишљења око повећавања каматних стопа и свеукупна неизвесност, пише у коментару за Гдеинвестирати директор сектора Стратегије на… »

Бетанија: Рођено 14 девојчица и осам дечака

Радио 021 19.08.2016
У новосадском породилишту "Бетанија" од четвртка до петка рођене су 22 бебе и то 14 девојчица и осам дечака. Четвртак Девојчице су добиле: Милана Јовичић, Мартина Стоисављевић и Андреа Вујиновић (близнакиње) из Новог… »