Извор: Блиц спорт архива вести 19.08.2016

Еуфорија у домовима Михајловић и Бошковић: Са Бранкицом и Тијаном ће стићи и злато у Српску!

Блиц спорт 19.08.2016
Незапамћена еуфорија! Република Српска има девојке на које је поносна - репрезентативке Србије у одбојци Бранкицу Михајловић и Тијану Бошковић. Фото: Промо Родитељи и сестра Бранкице Михајловић У дому Михајловића у Брчком… »

Понос: Деда сребрног кајакаша Томићевића: Орила се планина, ни шљиве нисмо покупили

Блиц спорт 19.08.2016
Наши кајакаши Марко Томићевић и Миленко Зорић су понос Србије! Сребро које су донели са Олимпијских игара славила је цела земља, али посебно радосни били су мештани села Вучак у Ивањици. Фото: Б. Бојовић / РАС Србија… »

Моћне и грлате! Уз ову Цецину песму су одбојкашице прославиле победу над САД

Блиц спорт 19.08.2016
Наше девојке су победном над Америком отишле у финале Олимпијских игара, а овај спектакуларни тријумф су прославиле онако како само оне умеју - песмом! Погледајте на Инстаграм-у Избор је пао на хит највеће фолк диве, Цеце… »

Ево на шта спортисти троше највише новца

Блиц спорт 19.08.2016
Да ли сте знали да је Роналдо бонус од 600.000 евра који је добио после Лиге шампиона донирао у добротворне сврхе? Или да Серена Вилијамс сваке године обезбеди новац за школарину за више од 50 студената као и што је наш Новак… »

Партизан на чекању и: даље отворен случај Петра Ракићевића

Блиц спорт 19.08.2016
Случај Петра Ракићевића и даље је отворен. Наиме, арбитража у КСС, која је у петак требало да реши статус овог играча, одложена је. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Металац није поднео потребну документацију поводом… »

Црно-бела породица Овако је Ловерњ честитао Богдановићу рођендан /фото/

Блиц спорт 19.08.2016
Једини странац капитен у историји КК Партизан, француски репрезентативац Жофри Ловерњ, остао је упамћен међу навијачима црно-белих, иако је пре две сезоне напустио тај клуб. Он је и даље миљеник "гробара", а тај епитет… »

Ивана, главу горе: Шпановићевој једва враћен осмех на додели медаља /фото/

Блиц спорт 19.08.2016
Ивани Шпановић коначно је враћен осмех на лице, тек на додели медаља на Олимпијских игара. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Силно је Ивана желела злато у скоку у даљ, све је подредила припреми за најсјајније… »

Породица: Кошаркаши се диве одбојкашицама и ватерполистима, даме им послале посебну поруку!

Блиц спорт 19.08.2016
Било је страха на почетку Олимпијских игара, али како време одмиче, ређају се медаље! Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Лавину је покренуо Давор Штефанек златом, надовезале су се Тијана Богдановић (сребро), Ивана… »

Искрено: Мицов: Партизановац сам, боли крај једне ере /видео/

Блиц спорт 18.08.2016
Прошла сезона била је једна од најуспешнијих у каријери Владимира Мицова. Његов Галатасарај освајањем Еврокупа вратио се у Евролигу, а тридесетогодишњи Београдјанин, нашао се у идеалној петорци овога такмичења. Фото: В… »