Извор: Прва архива вести 19.08.2016

Преминула Мира Ступица

Прва 19.08.2016
Чувена српска глумица премунула је ноћас у Београду у 93. години сазнају Новости. Пре само два дана дива нашег позоришта прославила је рођендан у кругу најближих. Рођена као Мирослава Тодоровић 17. августа 1923. у… »

Кад чујете како је Вања Грбић реаговао на победу одбојкашица, пустићете снимак поново. И поново. И поново....

Прва 19.08.2016
Одбојкашице Србије пласирале су се у финале олимпијског турнира драматичном победом против селекције САД резултатом 3-2! Србија ноћас није спавала, а није, богме, ни Вања Грбић. Изабранице Зорана Терзића по сетовима су… »

БРАВО! Сребро за кајакаше, одбојкашице и ватерполисти у финалу!

Прва 19.08.2016
Тринаестог дана Олимпијских игара у Рију, српски спортисти приуштили су право задовољство: освојили су ново одличје и уписали два екипна финала. Трећи дан у низу Срби су освојили медаљу: сребро су освојили кајакаши Марко… »

Са Јарцем будите стрпљиви, а према Бику увек искрени

Прва 19.08.2016
У вези разлика међу хороскопским знацима уме да буде погубна. Оно што је једном знаку сасвим нормално, другом може да буде потпуно неприхватљиво. Али астрологија је ту да вас спречи да направите непотребну грешку. Ован… »

Олимпијски такмичар са убедљиво НАЈБОЉИМ начином за прославу

Прва 19.08.2016
Погледајте Давида Катотауа из Кирибата. Он је дизач тегова, који је након сваког дизања тега на Олимпијским играма извео веома интересантан плес и тако постао интернет сензација... Овако је изгледао један од Давидових плесова на… »

ОПА! Мерил Стрип и Џек Николсон у шеми!

Прва 19.08.2016
На сету филма „Челични кров“, 1987. године камп кућа Џека Николсона није престајала да се тресе и целој филмској екипи је било непријатно када би из ње изашла и Мерил Стрип, пише аутор Марк Елиот. Трострука оскаровка… »

Данас је Преображење: Ни случајно не дремајте и не плачите!

Прва 19.08.2016
Због неких сличности са Богојављењем, Преображење се назива и летња Богојављенска ноћ За Преображење се везују и многобројна народна веровања и обичаји. Према распрострањеном веровању, на Преображење не ваља преко… »

Енрике срећан што је упознао Нолета (ФОТО)

Прва 19.08.2016
Енрике Иглесијас је одржао је концерт у Монаку, а после тога упознао је најбољег тенисера на свету. Одушевљени певач се на Инстаграму похвалио фотком са Новаком, уз пригодан коментар. Енрике је написао да му је велика част… »

Истраживање: Родитељи ударају децу по гузи иако знају да то не помаже

Прва 19.08.2016
"Видели смо пуно тужних родитеља због коришћења таквих мера васпитања. Пуно је прича у којима родитељи плачу у другој соби док дете плаче. Чули смо пуно очајних родитеља који говоре 'Не желим то да радим, али не знам… »

Ипак има живота након смрти?

Прва 19.08.2016
Опсежно истраживање које су спровели научници британског Соутхемптон Универзитета открило је изненађујуће податке: људски ум наставља да функционише и након што срце стане. До сада се сматрало да мозак престаје да ради… »