Извор: Данас архива вести 17.09.2016

Утјеха на пјену од мора

Данас 17.09.2016
Већ смо о томе писали на овом месту: Да је Дејвид Камерон учио од Мила Ђукановића, да је на време смислио 'квалификовану већину' и обезбедио подршку неке 'Венецијанске комисије' која би то аминовала, Британија би вероватно… »

На делу само отпуштања

Данас 17.09.2016
Одборничка група Заједно за Шумадију (ЗЗШ) забринута је "због константног изостанка инвестиционих активности у Крагујевцу и евидентног губљења лидерске позиције тог града у Централној Србији". - Заиста треба бити… »

Зашто је потребан Прајд

Данас 17.09.2016
Иако се, у тренутку док исписујемо ове редове, МУП још није огласио у вези са безбедносном проценом за одржавање Параде поноса у недељу, 18. септембра, очито је да нема никаквог разлога да се Прајд не одржи. Владајућа… »

Самит најбољих баскеташа на свету

Данас 17.09.2016
Београд ће данас од 12 часова бити светска престоница баскета. На теренима КК Црвена звезда, под зидинама Малог Калемегдана, одржаће се финале светског турнира "Ред Булл Кинг оф тхе Роцк". Најчувенији светски 1 на 1 баскет… »

Шарена ругоба

Данас 17.09.2016
Свет је постао шарена ругоба. На све стране шљаште забава до те мере омамљива и неукусна да се заборавља на пријатељство и блискост и уметност. Пећине емитују наркотик људске менталне успаваности. Оне постају храна за… »

Кањон Дрине (ВИДЕО)

Данас 17.09.2016
Наш читалац Предраг Божин послао нам је серију видео клипова са најлепшим природним целинама Србије. Погледајте видео снимке за које аутор каже да су настали обичном камером. Добро јутро! Ријеку Дрину сматрају једном од… »

Ђукић Дејановић: Радићемо на поправљању демографске слике

Данас 17.09.2016
Министарка без портфеља Славица Ђукић Дејановић каже за РТС да забрињава податак да известан број образованих жена од 30 до 33 године које немају децу и не размишљају о томе. Ђукић Дејановић истиче да ће радити на… »

Мост тражи седам министарстава у новој Влади

Данас 17.09.2016
Хрватски Мост ће у преговорима о саставу нове Владе, који ће почети средином следеће недеље, тражити седам министарстава, пише Јутарњи лист а преноси Н1. Премда се из ХДЗ-а стално могу чути незваничне информације како… »

Нацио(а)нално

Данас 17.09.2016
Наслов ове представе указује се и као име за национални језик и као име за етничку припадност, радије бих рекао, етничку задешеност или обрелост. Јер припадност националном одређењу није ни онтолошка ни биолошка… »

Могуће је

Данас 17.09.2016
Загорка Голубовић и Стипе Шувар // Мариналеда утопиа // Необавештени украјинац на путу за Босну // Хиџаб // и фармерке // Сајам југословенске књиге // Нишка топлана // Мира Богдановић против Латинке Перовић. Петак, 9… »