Култура архива вести 17.09.2016

Мирјана Карановић: Напад на мене је постало питање пропаганде

Блиц 17.09.2016
Људи који говоре да ја радим против националних интереса заправо лупетају, причају глупости јер не постоји ни један једини доказ да ту своју реченицу поткрепе, изјавила је данас славна српска глумица у Лесковцу. Она је на… »

ЛГБТ у Србији: Ове познате личности су се јавно определиле, неке од њих ће вас запањити (фото)

Србија данас 17.09.2016
Певачи, певачице, манекенке, ријалити звезде... У Србији се много тога претпоставља, али се мало зна. Тако су на пример често познати људи попут Владе Станојевића, Данијела Алибабића, Милице Павловић и сличних етикетирани… »

Карановићева: Лупетају они који ме називају антисрпкињом

Јужне вести 17.09.2016
Лесковац Филм „Добра жена“, редитељски првенац глумице Мирјане Карановић, напунио је салу Народног позоришта у Лесковцу и дигао на ноге публику која је аплаузима дочекала и испратила поклон диве српског глумишта Мирјане… »

Иако има само 5 година: Ћерка Викторије Бекам хода на високим штиклама!

Курир 17.09.2016
Деца из породице Бекам привлаче пажњу медија подједнако као и њихови родитељи. Након што је недавно представила своју нову, али и потпуно другачију колекцију од оне на који смо навикли, Викторија Бекам је "села на вруц́у… »

Имамо добре филмове, мањкају биоскопи

Политика 17.09.2016
Редитељи иницирају заједнички фонд за промоцију и дистрибуцију филмова у региону. Лесковац – Филмски редитељи из свих бивших југословенских република, осим из Црне Горе, своју конференцију у оквиру деветог фестивала филмске… »

"Хамлет је идеја, а идеје никад не умиру"

Б92 17.09.2016
Југословенско драмско позориште почиње вечерас своју нову сезону адаптацијом најпознатијег дела Вилијама Шекспира, у духу обележавања 400 година од смрти славног писца. Пише: Марија Кртинић Извор: Данас.рс Новог… »

Ристовски и Глоговац поделили "Златни лешник"

Ало 17.09.2016
Српски глумци Небојша Глоговац и Лазар Ристовски равноправно су поделили награду "Златни лешник" за најбољу мушку улогу на Фестивалу филмске режије ЛИФФЕ у Лесковцу. Жири деветог Фестивала филмске режије ЛИФФЕ у Лесковцу… »

Баришњиков ексклузивно за "блиц" и: после 60 година играња осећам страх

Блиц 17.09.2016
Један од највећих балетских уметника свих времена, Михаил Баришњиков (68) долази први пут у Београд где ће од 11. до 13. марта у Позоришту на Теразијама представом „Бродски/Баришњиков” најавити 14. Фестивал игре (24.3… »

Жилниковој "Тери" прети гашење

Вечерње новости 17.09.2016
Да ли продукцијску кућу славног редитеља чека судбина "Авала филма". Због два контрадикторна судска поступка очекује се проглашење стечаја. ОНО што се догодило "Авала филму" - стечајни поступак 2011, упркос одлуци… »

(Видео) Блесава лепотица: Ову Рускињу на Инстаграму прате милиони и то не само због изгледа

Курир 17.09.2016
Светлана Биљалова није класична лепотица са Инстаграма која пажњу привлачи секси изгледом. Наиме, двадесетчетворогодшња Рускиња је позната и по духовитим клиповима које качи на друштвене мреже. Прати је чак четири… »