Извор: Дневник архива вести 21.09.2016

Због здравља се премосте језичке баријере

Дневник 21.09.2016
ТОТОВО СЕЛО: У акцији „Војни лекар на селу“ Војске Србије и Црвеног крста Војводине медицинска и ветеринарска екипа боравиле су у Тотовом Селу. Секретарка Црвеног крста Кањиже Монико Ческо каже да су се у акцију укључили… »

Дунав је судбинска река Европе

Дневник 21.09.2016
БЕЛА ЦРКВА: Школа плус из Беле Цркве у оквиру пројекта "Сачувајмо природне вредности" подржаном од стране Министарства пољопривреде и заштите животне средине, промовише активности усмерене на популаризацију и јачање… »

Нове цене коришћења паркинга у Сомбору

Дневник 21.09.2016
СОМБОР: Градско веће Сомбора усвојило је предлог ЈКП “Паркинг сервис Сомбор” да се цене комерцијалног паркиралишта повећавају за 2,8 одсто, изузев цене посебне. паркинг карте, која се неће мењати,а нови ценовник… »

Селеушки вишебој у спомен на завичај

Дневник 21.09.2016
СЕЛЕУШ:У села алибунарске општене минулих година доселили су се становници из Крајине, ту засновли нови живот и складне односе са. староседеоцима Србима и Румунима. После Великог рата ту су дошли и солунски добровољци… »

Три нове котларнице на природни гас

Дневник 21.09.2016
РУМА : Општинско веће Руме разматрало је и усвојило закључак Стручног радног тела председника општине формираног. ради анализе стања и пословања Јавног предузећа “Стамбено” Рума. Председник Стручног радног тела… »

Болнички кревети дар ротаријанаца

Дневник 21.09.2016
Од норвешког Ротари клуба у сарадњи са Ротари клубовима у Београду у Општу болницу Сремска Митровица стигло је 20 болничких кревета. Председник сремскомитровачких ротаријанаца Данило Љевнајић објашњава да сарадња са… »

Успоставити сарадњу Војводине и кинеске провинције Хајнан

Дневник 21.09.2016
Покрајинска влада је на данашњој седници усвојила предлог писма о намерама о успостављању сарадње између Аутономне покрајине Војводине и кинеске провинције Хајнан. Писмо о намерама представља вољу обе покрајине да се, у… »