Извор: Курир/Спорт архива вести 21.09.2016

(Видео) Ноле павароти: Ево како звучи када Ђоковић запева 'О соле мио'

Курир 21.09.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у склопу своје хуманитарне фондације организовао је добротворну вечеру у циљу прикупљања средстава за боље образовање најмлађих у нашој земљи. На добротворној аукцији којој се… »

Ништа од борбе: Отказан меч Хукића и Мекензија

Курир 21.09.2016
Меч за титулу професионалног првака света у боксу између шампиона крузер категорије у ИБО верзији Муамера Хукића и Овила Мекензија отказан је због болести изазивача, а званични шампион рекао је да је разочаран због… »

(Фото) рукометаши позирали голи: Браћа Карабатић попут богова са Олимпа, жене полуделе!

Курир 21.09.2016
Рукометаши Никола и Лука Карабатић обанжили су се у хуманитарне сврхе, а фотографије које су се појавиле ни једну жену нису оставиле равнодушном. Осим што плене пажњу игром, нежнији пол не остављају без даха својим… »

(Фото) све очи упрте У њу: Ево како је Јелена Ђоковић блистала на добротворној вечери

Курир 21.09.2016
Супруга најбољег тенисера данашњице Јелена Ђоковић блистала је на добротворној вечери која је организована у циљу прикупљања средстава за боље образовање најмлађих у нашој земљи. Као и што је навикла јавност… »

(Фото) необична животна прича навијача: Лопта која га је погодила у главу спасла му живот!

Курир 21.09.2016
Невероватна прича стиже нам са данског првенства где се десио не тако редак случај да лопта уместо у мрежи, заврши у публици и том приликом некога погоди. Ни мање ни више него у главу! Непрецизан шут фудбалера био је… »

Добротворна вечера у Милану: Новак Ђоковић прикупио новац за децу Србије!

Курир 21.09.2016
Први рекет света синоћ организовао добротворну вечеру а паре су сакупљене за боље образовање најмла|их у нашој земљи. Српски тенисер Новак Ђоковић организовао је добротворну вечеру у Милану а сав новац који је сакупљен… »