Извор: Невсвеек/Свет архива вести 21.09.2016

Није све у парама: Хилари троши више на кампању, али Трамп ипак води

Невсвеек 21.09.2016
Доналд Трамп, политички почетник, троши мање, али наизглед ужива неограничену медијску пажњу. Председничка кандидаткиња Демократске странке потрошила је знатно више новца од свог ривала Доналда Трампа, али то није било… »

Амерички милијардер сајтом упозорава на блискост Путина и Трампа

Невсвеек 21.09.2016
Оснивач сајта сматра да Русија не дели америчке политичке и институционалне вредности, као што су слободно тржиште, отвореност и демократија. Амерички милионер Роб Глејзер покренуо је портал ПутинТрамп.орг са циљем да… »

Америчка новинарка представила Београд: Ни речи о ноћном проводу

Невсвеек 21.09.2016
Новинарка каже да у нашој престоници има толико тога да се обиђе, да ће се туристима након тога сигурно отворити апетит. "Пре само 17 година, у Србији је било ратно стање, тамошњу престоницу, Београд, а то је пољуљало цео… »

Ево где се крију: Откривена тајна база Сајентолошке цркве (ВИДЕО)

Невсвеек 21.09.2016
Комплекс садржи неколико зграда, али најзначајнија је Зграда 50 која садржи Религијски технолошки центар и седиште је сајентолошког лидера Дејвида Мискагиве. Непозната особа снимила је тајну базу која се налази у… »

Нови инцидент у Анкари: Рањен нападач на израелску амбасаду (ВИДЕО)

Невсвеек 21.09.2016
АП је раније пренео, позивајући се на турску новинску агенцију Доган, да је једна особа рањена данас у пуцњави испред амбасаде Израела у Анкари. саопштила је данас да је нападач, који је упуцан у ногу у близини амбасаде… »

Порошенко тврди да Турска подржава Украјину око Крима

Невсвеек 21.09.2016
Турска ц́е подржати став Кијева кад је реч о Криму, без обзира на успостављање дијалога са Москвом, каже се у саопштењу прес службе украјинског председника. Служба за односе са јавношц́у председника Украјине саопштила… »

Озбиљни председник: Како је Путин преслишао радника фабрике Калашњиков

Невсвеек 21.09.2016
Током говора о будућности концерна Калашњиков, Владимир Путин је приметио да је јенад радник превише озбиљан. Председник Русије је током посете концерну „Калаšшњиков у Иžевску честитао радницима Дан оруžжара и обратио… »

Обаму је псовао, а ЕУ парламенту је поруку упутио гестом (ВИДЕО)

Невсвеек 21.09.2016
Родриго Дутерте је посебно истакао Француску и Велику Британију и рекао да су чланови Европског парламента "лицемери" чији су преци из колонијалне ере убили "хиљаде" Арапа и припадника других народа. Филипински председник је на… »