Извор: Вести онлине/Свет архива вести 21.09.2016

ВИДЕО: Снимљена тајна база Сајентолошке секте

Вести онлине 21.09.2016
Невероватни снимак велике "златне базе" Сајентолошке секте први пут се појавио на интернету. Сајентолошка четврт простире се на површини вец́ој од 2.000 квадратних метара, а име "златна база" добила је јер се у њој налази… »

"Путин је политички Клинт Иствуд"

Вести онлине 21.09.2016
"Нема сумње да је председник Русије Владимир Путин у овом тренутку један од главних играча у међународним односима", пише коментатор Роберто Тоскано за италијански лист "Република". "Прилично изненађује то што садашња… »

"Америка треба да буде светски полицајац, Русија хоће да буде империја"

Вести онлине 21.09.2016
Бивши генерални секретар НАТО-а и бивши премијер Данске Андерс Фог Расмусен сматра да САД имају најважнију улогу кад је реч о очувању светског поретка. - Још 2009. године за време посете Москви осетио сам да Путин оспорава… »

Порошенко: Русија главни кривац за сукобе у Украјини

Вести онлине 21.09.2016
Украјински председник Петро Порошенко оптужио је дРусију да је "подстрекач и главни учесник" сукоба на истоку Украјине. Он је у обраћању Генералној скупштини УН у Њујорку рекао да Русија "финансира и координира… »

НАТО не жели безбедност: Одбачен руски предлог о летовима изнад Балтика

Вести онлине 21.09.2016
Северноатлантска алијанса је одбацила предлог Русије о безбедности летова у балтичком региону, који предвиђа да сви авиони треба да лете са укљученим предајницима. НАТО сматра да ове мере нец́е бити довољне за побољшање… »

Ко би рек'о чуда да се десе: Крава срушила хеликоптер у Аустралији

Вести онлине 21.09.2016
Сточар из Коена у Квинсленду (Аустралија) покушао је да окупи своја говеда на великим пашњацима управљајући хеликоптером. Међутим, једна крава је роговима закачила стајне скије хеликоптера и он се срушио. Хеликоптер… »

Оборен сиријски авион код Дамаска

Вести онлине 21.09.2016
Сиријски авион је пао код Дамаска. Узрок несрец́е још увек није утврђен. Шта се десило са посадом авиона не зна се, јавља као хитну вест портал "Спутњик". Медији не искључују да би узрок несрец́е могао бити технички… »

НАТО незадовољан: Европа неозбиљна, а Русија може да удари сваки час

Вести онлине 21.09.2016
НАТО је незадовољан што су главне европске земље концентрисане само на борбу против тероризма и што не страхују од евентуалне руске агресије. Генерал Ричард Баронс тврди да Руси могу за 48 часова да распореде своју… »

Пољаци, знате ли шта радите: Послали специјалце у Донбас!

Вести онлине 21.09.2016
На страницама пољског недељника "Ние" објављен је чланак под насловом "Мац́еревич оружјем провоцира Русију", где се наводи да је пољски министар одбране Антон Мац́еревеич у Донбас послао 18 припадника пољских… »

"САД праве намерне а не случајне грешке"

Вести онлине 21.09.2016
Бивши конзул Турске у Мосулу Ајдин Селџен сматра да је Пентагон напао аеродром у Дејр ел Зору у знак протеста поводом Споразума о Сирији који су склопиле дипломате Русије и САД и како би покушао да саботира тај договор, као и… »