Политика архива вести 21.09.2016

Представници Србије и Словеније о сукцесији

Блиц 21.09.2016
Представници Србије и Словеније у Мешовитом комитету за расподелу дипломатске и конзуларне имовине бивше СФРЈ, Вељко Одаловић и Станислав Видовић разговарали су данас у Министарству спољних послова у Београду о актуелним… »

Бећај: Ако не прође демаркација треба ићи на превремене изборе

Нови магазин 21.09.2016
Приштински политички аналитичар Бељуљ Бећај изјавио је да је најбоље решење за ситуацију у којој се налази Косово у процесу демаркације граничне линије са Црном Гором одлагање процеса или његово поновно разматрање, и… »

Најс: БиХ би могла да тражи ревизију тужбе против Србије

Дневник 21.09.2016
Бивши тужилац Хашког трибунала Џефри Најс тврди да постоје докази на основу којих би Босна и Херцеговина могла да тражи ревизију тужбе против Србије, изречену у Међународном суду правде 2007. "БиХ је изгубила тужбу због… »

"Парада храбрости" особа са инвалидитетом 3. октобра

Радио 021 21.09.2016
"Парада храбрости, снаге и достојанства" особа са инвалидитетом биће одржана 3.октобра у центру Београда, саопштиле су данас Двери, после састанка представника Организационог одбора манифестације са председником скупштинског… »

Припреме за долазак Вучића, велико интересовање Нишлија

Б92 21.09.2016
Ниш -- Велики број становника Ниша интересује се за сусрет с премијером Александром Вучићем, током предстојећег заседања Владе Србије у Нишу. То је изјавио градоначелник Ниша Дарко Булатовић. "У току су припреме за… »

Свађа у СПС: Вукомановићева и Тончев настављају да нападају једно друго

Блиц 21.09.2016
Вербални рат између највиших функционера СПС не престаје. Чланови Председништва социјалиста Новица Тончев и Дијана Вукомановић настављају са прозивкама у медијима и на друштвеним мрежама. Тончев је и овог пута покренуо… »

Живковић: Председнички избори су шанса демократске опозиције

Курир 21.09.2016
Председник Нове странке и народни посланик Зоран Живковић оценио је да Србија има најмању владу у историји човечанства која има само једног члана – председника владе. Он је оценио и да су председнички избори у Србији… »

Ђурић и Вучевић са члановима окружних одбора СНС на КиМ

РТС 21.09.2016
Потпредседници Српске напредне странке Марко Ђурић и Милош Вучевић одржали су у Грачаници састанак са члановима косовског, пећког и призренског окружног одбора те странке. Потпредседници СНС-а су чланове одбора… »

СНС и СПС у коалицији у Владимирцима

РТВ 21.09.2016
ВЛАДИМИРЦИ - Нова коалиција СНС и СПС у Владимирцима формирана је искључиво у корист грађана и како би се прекинуле активности које су уносиле немир међу грађане те општине, саопштио је данас Општински одбор СНС… »

Михајловић: "Смењују" ме само нерадници

Правда 21.09.2016
Одавно сам престала да бројим медијске најаве у којима ме премијер Александар Вучић смењује са места министра и потпредседнице Владе. Тако Зорана Михајловић одговара на нове спекулације да јој се спрема смена у Немањиној 11… »