Извор: Вести онлине архива вести 23.09.2016

Серена не игра у Кини

Вести онлине 23.09.2016
Иако је минулих дана учествовала на хуманитарној вечери, а потом и спортском догађају који је Фондација Новак Ђоковић организовала у Милану, Серена Вилијамс је објавила да неће такмичити у наредном периоду. - Жао ми је… »

Нови серијал "Вести": Бег од смрти у земљи живих!

Вести онлине 23.09.2016
У штампаном издању Вести од понедељка, 26. септембра прочитајте ексклузивне приче из Земље живих. Наркоманија, највеће зло модерног доба, погађа и те како и српску заједницу свуда у свету. Као и многи други и Срби се… »

"Балотели нема мозак, гађао је саиграча тањиром"

Вести онлине 23.09.2016
Марио Балотели покушава у НИци да врати играчку каријеру на прави колосек и то му донекле успева, али несташлуци су једноставно саставни део његовог живота и због тога никада није успео у потпуности да покаже колико заиста… »

Нови Пазар: Цео град трага за Тином

Вести онлине 23.09.2016
Радници Центра за социјални рад, полиција и представници других градских служби у Новом Пазару још нису успели да уђу у траг девојчици која је крајем прошле недеље сликана док у касним ноћним сатима, сама и покривена… »

Живот на ивици у туђини

Вести онлине 23.09.2016
Младен Ђорђевић (37), аутор остварења "Живот и смрт порно банде" и "Маде ин Сербиа", завршава свој нови дугометражни филм "Сумрак у бечком хаустору". Филм се бави судбином наших људи који живе на релацији Беч-Србија. -… »

Жена фудбалера

Вести онлине 23.09.2016
Франческа Фиорети је италијанска манекенка позната и по томе што је супруга Давидеа Асторија, бившег играча Милана, а сада фудбалера Фиорентине. Међутим, њено срце куца за Рому и није јој било лако да одабере за кога ће да… »

Турбо Живковић, чувај се Болте (ВИДЕО)

Вести онлине 23.09.2016
Био је кандидат за репрезентацију Србије, али од те приче на крају није било ништа. С обзиром на брзинске способности које је још једном показао нема сумње да би Ришаиро Живковић био од помоћи “орловима”, поготово у… »

Богдан Богдановић открио шта му се свиђа у Хрватској

Вести онлине 23.09.2016
Са 18 поена био је један од најзаслужнијих за победу Србије у четвртфиналном дуелу са Хрватском на Олимпијским играма у Рију, а сада је заједно са Фенербахчеом гост наших западних комшија пошто његов тим гостује на турниру… »

ВИДЕО: Шминка за груди је нови светски хит! Погледајте зашто!

Вести онлине 23.09.2016
Ако бисте хтели да имате бујне и савршено обликоване груди не морате се утезати у мале брусхалтере или у пусх уп грудњаке, не требају вам ни силикони, а ни неки магичан трик. Довољно је само да научите ако да правилно… »

Страх од људи крвавих руку

Вести онлине 23.09.2016
Опасност од тероризма расте и у Аустрији, у коју се до сада вратило 87 бораца тзв. Исламске државе, изјавио је министар унутрашњих послова Волфганг Соботка током посете САД. Из Аустрије је, према подацима Министарства, најмање… »