Извор: Вести онлине архива вести 23.09.2016

Богољуб Карић: Вратићу се у Србију

Вести онлине 23.09.2016
Богољуб Карић се огласио након вести о застаревању поступка против њега у случају "Мобтел". Карић је за "Блиц" рекао да ће се вратити у Србију, али није прецизирао када. Он је додао да се нада да се Тужилаштво за… »

Гулен прихвата екстрадицију, само да је САД одобре

Вести онлине 23.09.2016
Имам Фетулах Гулен, којег турске власти терете да стоји иза покушаја пуча у јулу и траже његово изручење од САД, каже да је спреман да се врати у Турску уколико Вашингтон одобри тај захтев Анкаре. - Ако САД кажу - да… »

Зашто опет пале балканско буре барута?!

Вести онлине 23.09.2016
Грађани Републике Српске у недељу излазе на референдум да се изјасне о томе да ли желе да се 9. јануар обележава као Дан Републике. И док је свуда у свету референдум уставом загарантовано право, на Балкану то баш и није тако… »

У Загребу миса за Хитлерове генерале

Вести онлине 23.09.2016
У Базилици срца Исусовог у Загребу у суботу у 17 сати заказана је миса задушница за "35 хрватских мученика, високих часника, генерала и пуковника Хрватске војске НДХ", стоји у лецима којима се позива на тај догађај. Како се… »

Гвардиола хоће Бонућија већ у јануару

Вести онлине 23.09.2016
Менаџер Манцестер Ситија Пеп Гвардила по сваку цену жели још једног врхунског штопера, јуче се појавила информација да је спремио 50 милиона за Серхија Рамоса, а данас да нуди скоро 10 више за Леонардна Бонућија, и то… »

Шта ли нас чека кад нас НАТО хвали!?

Вести онлине 23.09.2016
Председник Владе Србије Александар Вучић састао се у Њујорку са генералним секретаром НАТО Јенсом Столтенбергом, који је рекао да је Србија добар партнер и нагласио важност конструктивних односа за стабилност читавог региона… »

Живот прича: Батине добијају, алиментацију не

Вести онлине 23.09.2016
У емисији "Живот прича" ауторке Татјане Војтеховски, Јелена Нађ, бивша супруга некадашњег фудбалера Партизана Алберта Нађа, открила је да ју је бивши супруг тукао и то док је била у другом стању, као и да је после развода… »

Путин поручио: Није требало разбијати СССР

Вести онлине 23.09.2016
Председник Русије Владимир Путин је изјавио да СССР није требало разбијати. По његовим речима, требало је иц́и путем демократских промена. Међутим, Комунистичка партија је промовисала идеје деструктивне за земљу, сматра… »

Амери контролишу скоро половину медија у Србији

Вести онлине 23.09.2016
После куповине "Икома" од стране кабловске мреже СББ, уколико то спајање буде одобрено, у рукама Американаца ц́е бити више од половине и тог тржишта, тако да се комотно може тврдити да јавно мњење у Србији креирају… »

Шокантан снимак: Јелена Марјановић сва у модрицама 4 месеца пре убиства

Вести онлине 23.09.2016
На Фејсбуку се појавио снимак са славе породице Марјановића 4 месеца пре убиства певачице Јелене Марјановић. Видео, на којем се види како певачица поптуно озбиљног лица служи госте док кума и свекрва играју, је објавио… »