Извор: Вести онлине/Политика архива вести 23.09.2016

Вучић: Са косовским Албанцима у заједничку будућност!

Вести онлине 23.09.2016
Спремни смо да наставимо разговоре са косовским Албанцима и стварамо заједничку будућност, поручио је у четвртак увече пред Генералном скупштином Уједињених нација председник Владе Србије Александар Вучић. - Упорни смо да… »

Огласио се и Виши суд: Потерница за Карићем и даље на снази

Вести онлине 23.09.2016
Потерница расписана 2006. године за Богољубом Карићем и даље је на снази и против њега се води истрага у Посебном одељењу тог суда због сумње да је злоупотребио положај одговорног лица, потврдио је Виши суд у Београду. У… »

Вучић: Хоћемо боље односе са Хрватима

Вести онлине 23.09.2016
Премијер Србије Александар Вучић рекао је помоћници државног секретара САД Викторији Нуланд да Србија жели да унапређује односе са Хрватском. Српски премијер и Нуландова су се састали у Њујорку, на маргинама заседања ГС… »

"Брисел и Америка уништавају српски ентитет у БиХ"

Вести онлине 23.09.2016
Шеф посланичке групе Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић изјавила је да Брисел и Вашингтон хоће да ставе "права Бањалуке" под шапу Сарајева. Рашковић Ивић је додала да држање Брисела и Вашингтона о… »

Ми да вам вадимо кестење: Србија - мост између ЕУ и Русије!

Вести онлине 23.09.2016
Посланик Европског парламента из редова немачке Социјалдемократске партије Кнут Флекенштајн изјавио је у петак да би Србија могла да буде мост у успостављању бољих односа између Европске уније и Русије и да се не слаже са… »

Богољуб Карић: Вратићу се у Србију

Вести онлине 23.09.2016
Богољуб Карић се огласио након вести о застаревању поступка против њега у случају "Мобтел". Карић је за "Блиц" рекао да ће се вратити у Србију, али није прецизирао када. Он је додао да се нада да се Тужилаштво за… »

Шта ли нас чека кад нас НАТО хвали!?

Вести онлине 23.09.2016
Председник Владе Србије Александар Вучић састао се у Њујорку са генералним секретаром НАТО Јенсом Столтенбергом, који је рекао да је Србија добар партнер и нагласио важност конструктивних односа за стабилност читавог региона… »