Извор: Курир архива вести 29.09.2016

Парламент одобрио: Аустрија шаље војску на мађарско-српску границу

Курир 29.09.2016
Главни одбор аустријског парламента одобрио је на јучерашњој седници војну операције на мађарско-српској граници, у Средоземном мору и у Авганистану, упркос критици опозиције. Опозиција је посебно критиковала учешће… »

(Видео) Једне жене се џихадисти лудачки плаше: Ирачка домаћица одрубљује и кува главе бораца ид

Курир 29.09.2016
" 'Ћутите и смирите се', кратко и одрешито рекла је жена у црној одећи и црној марами наоружаним мушкарцима који су били иза ње. Одмах су се умирил. Очигледно ужива њихово потпуно поштовање и то не само зато што у… »

Ноћ истраживача: Најбоља научна забава овог петка је у Београду

Курир 29.09.2016
“ИСТРАЖИ, ПРИКАЖИ, ЗНАЊЕ ПОКАЖИ” 30. СЕПТЕМБРА ОД 17 ДО 22 ЧАСА. Последњег петка у септембру, од 17 до 22 часа под слоганом “Истражи, прикажи, знање потражи”, главна тема београдске Ноћи истраживача биће… »

Миле Китић хоће са ђанијем на Егзит: Мислим да би моје песме добро прошле!

Курир 29.09.2016
Бројни корисници друштвених мрежа јавно су пожелели да на следећем фестивалу "Егзит" виде и чују фолк певача Радишу Трајковића Ђанија. Његов колега Миле Китић признао је да би и он волео да запева на фестивалу… »

Ухапшен током пуча: Самед Надаревић, студент из Цазина, више од два месеца у питвору у Турској

Курир 29.09.2016
Студент из Цазина Самед Надаревић, који је ухапшен 25. јула ове године у Турској током државног удара, још увек се налази у притвору у овој земљи. Према речима генералног конзула БиХ у Турској, Адија Дурмића, Надаревић је… »

Македонија забранила емитовање српске музике: Од суботе почиње ново правило за нашу естраду!

Курир 29.09.2016
Удружење за заштиту ауторских и музичких права (ЗАМП), на захтев организације музичких аутора Србије СОКОЈ, забраниће јавно приказивање музике из репертоара СОКОЈ-а на свим радио и телевизијским станицама на територији… »

Аеродром Батајница у суботу отвара капије за грађане: Летачки дан уз МиГ -29 и Супергалеб

Курир 29.09.2016
БАТАЈНИЦА - У суботу, 1. октобра, на војном аеродрому Батајница биће одржана манифестација Отворени дан у организацији 204. ваздухопловне бригаде, а посетиоци ће имати прилику да огледају изложбу ваздухоплова, технике и… »

(Видео) Захвалност за подршку на референдуму: Стево Селак позлатио Путинов кип у Бањалуци!

Курир 29.09.2016
Због руске подршке недавно одржаном референдуму о 9. јануару, Дану Републике Српске, Стево Селак из Бањалуке се одужио председнику Русије Владимиру Путину. "Овај кип од глине, чије прављење сам завршио половином године… »

Нашли смо одговор НА вечито питање: Које су главне женске слабости?

Курир 29.09.2016
За сваку особу слабости представљају различите ствари. Од изгледа стопала па до љубоморе. Погледајте које су главне женске слабости. Мотивисани разводом Бреда и Анџелине, одлучили смо да испитамо од чега зависе и када се… »

Постао самац после 30 година: Маринко је сад и званично разведен

Курир 29.09.2016
Маринко Роквић однедавно је и званично слободан човек. Његов тридесетогодишњи брак са Славицом је и судски разведен. Иако је, како сазнајемо, певач покушавао да се помири са супругом, она није хтела да му опрости превару… »