Извор: Дневник архива вести 13.10.2016

„Утва” близу дугорочних послова за „Мубадалу”

Дневник 13.10.2016
Око 240 радника панчевачке авио-индустрије „Утва” наставило је штрајк започет у уторак, 11. октобра, јер им никакво решење у протекла три дана није понуђено. Назнака о томе да би решење за неисплаћене плате за јул и… »

Приватне фирме ређе шаљу запослене код лекара

Дневник 13.10.2016
На јавни оглас Градског саобраћајног предузећа „Нови Сад” за проверу здравља 430 возача и радника у сервису предузећа није се јавила ниједна здравствена установа па ће позив бити поновљен. Реч је о периодичним… »

Бесплатан викенд превоз за ученике и студенте из Бача

Дневник 13.10.2016
БАЧ: Од идућег петка студенти и ученици са подручја општине Бач који се школују у Сомбору и Новом Саду моћи ће да се бесплатно врате кући, а недељом поподне. аутобуси које је обезбедила локална самоуправа возиће их у… »

Предузеће за ремонт пруга добија купца у новембру

Дневник 13.10.2016
Пет реномираних компанија из Русије, Кине, Аустрије, Француске и Турске откупило је документацију поводом продаје целокупног капитала новосадског предузећа ЗГОП, чије понуде треба да буду отворене 8. новембра у 12 часова у… »

Значајан ресурс здравства и туризма

Дневник 13.10.2016
МЕЛЕНЦИ: Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић посетио је Специјалну болницу за рехабилитацију. „Русанда” у Меленцима, где је са директорицом др Надом Наумовић и особљем… »

Студенти не смеју да се разболе у септембру

Дневник 13.10.2016
ЗРЕЊАНИН: Последњих дана локалним медијима у Зрењанину обратило се неколико родитеља студената Универзитета у Новом Саду, које је задесила та невоља да се разболе. у септембру. Кад су редовни студенти отишли у студентску… »

„Хлеб и со” девојчицама донели златну плакету

Дневник 13.10.2016
Талентоване ученице ОШ „Светозар Марковић Тоза” освојиле су међународно признање – златну плакету – за учешће на ликовном конкурсу који је расписан у Словачкој, на тему „Хлеб и со мењају историју”. Александра… »

Мењање свести као дугорочно решење

Дневник 13.10.2016
Међународни симпозијум „Превенција саобраћајних незгода на путевима 2016“, који окупља многобројне домаће и иностране стручњаке, отворен је јуче у „Мастер-центру“ Новосадског сајма. Тринаести симпозијум отворио је… »

Мушкарци се више дотерују, али су бербера заборавили

Дневник 13.10.2016
БЕЧЕЈ: Некада су бербери, уз попове и учитеље, били први људи у селу, а бербернице важна места друштвеног окупљања, где су се прво чуле све вести и збијале шале. Временом су се ствари промениле. Свако је постао свој… »

Приручник за здрав начин живота

Дневник 13.10.2016
„Издавачка кућа „Лагуна” и „Дневник” дариваће понедељком, средом и петком читаоце нашег листа с две књиге. Двоје, који се у петак први јаве на телефон 528-765 од 13 до 13.05 сати, и до сада нису добијали књиге… »