Извор: иКрагујевац архива вести 13.10.2016

Трећи дан штрајка у "Застави ИНПРО"

иКрагујевац 13.10.2016
У предузећу "Застава ИНПРО" 28 радника трећи дан штрајкује глађу и одлучни су да "иду до краја" у испуњењу 10 захтева. Према речима председника Штрајкачког одбора, Стевана Пушоње, због лошег здравственог стања, три… »

Ухапшени Крагујевчани због поседовања наркотика и нарко лабораторије (фото)

иКрагујевац 13.10.2016
Полиција из Крагујевца и Чачка је пронашла лабораторију за производњу опојне дроге и пресекла организован ланац продаје наркотика у Крагујевцу. Поред лабораторије за производњу канабиса, у породичној кући М. О. (40) из… »

Ако не поштујете ове саобраћајне прописе, казна је до 10 000 динара!

иКрагујевац 13.10.2016
Измене и допуне Закона о безбедности саобраћаја, које би ускоро требало да нађу пред министрима у Влади, а затим и пред посланицима у Парламенту, дупло ће повећати одређене казне а међу њима су и вожња без упаљених… »

Међународни дан смањења ризика од катастрофа: Посета школи "Ђура Јакшић"

иКрагујевац 13.10.2016
Поводом обележавања Међународног дана смањења ризика од катастрофа, представници града посетили су данас Основну школу "Ђура Јакшић" где су разговарали са ученицима о ванредним ситуацијама. Циљ је да се ученици… »

17. Интернационални Јазз фестивал

иКрагујевац 13.10.2016
У Крагујевцу ће и ове године уз подршку локалне самоуправе, а у организацији агенције Рекреативно и Арт Кварт од 28. до 30. октобра бити одржан Интернационални Јазз фестивал, 17. по реду. Овај фестивал је град Крагујевац… »

Уништавање вишкова наоружања и муниције у Крагујевцу

иКрагујевац 13.10.2016
У Техничком ремонтном заводу (ТРЗ) у Крагујевцу данас је на пригодној свечаности покренут Пројекат демилитаризације вишка убојних средстава и унапређења капацитета ТРЗ под окриљем НАТО Повереничког фонда, што ће допринети… »

Стигле вакцине против грипа: Од следеће недеље креће вакцинација

иКрагујевац 13.10.2016
Институт за вирусологију, вакцине и серуме „Торлак“ управо је започео испоруку вакцине против грипа свим домовима здравља у Србији. У тај Институт стигла је нешто раније испорука свих 248.256 доза наручених цепива за ову… »

Радионица "Прича о Николи Тесли која и данас обасјава свет" (фото)

иКрагујевац 13.10.2016
У Научном клубу Центра за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац, јуче су одржане две радионице ,,Прича о Николи Тесли која и данас обасјава свет''. Радионице су држале Даница Миленковић, стручни… »

Оборена жена у улици Николе Пашића (фото)

иКрагујевац 13.10.2016
Догодила се саобраћајна незгода у улици Николе Пашића. Како иКрагујевац сазнаје, аутомобил је ударио жену док је прелазила улицу. Полиција врши увиђај, а хитна пружа помоћ на лицу места. фСхаре Твеет… »

Пола Крагујевца остаје без струје: Погледајте која насеља

иКрагујевац 13.10.2016
Најава искључења електричне енергије за сутра. -Због замене мерног уређаја у времену од 08.00 до 14.00 сати доћи ће до кратких прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Станово код Дома здравља, део… »