Извор: Нова економија архива вести 13.10.2016

Удружење оболелих од лимфома представило јединствен програм едукације за пацијенте

Нова економија 13.10.2016
У циљу подизања свести о Хочкиновом лимфому, удружење пацијената оболелих од лимфома - ЛИПА одржало је конференцију за медије на којој је представљен јединствен програм едукације пацијената који се састоји од пет видео… »

Због чега тачно експлодира Самсунгов нови смартфон?

Нова економија 13.10.2016
Самсунгов Галакси Ноте 7, који је повучен с тржишта због тога што има тенденцију да експлодира или се запали приликом пуњења, могао би бити тек једна у низу колатералних штета неисправних литијум-јонских батерија. Иако… »

Најмлађој милијардерки сада прети и затвор

Нова економија 13.10.2016
Теранос и његову директорку Елизабет Холмс тужио је амерички хеџ фонд Партнер Фунд Манагемент који је био и њихов први инвеститор. Фонд оптужује Холмсову да је приказивала лажне резултате тестова и тако угрозила животе… »

Тимченко: Гасовод Јужни ток градиће Гаспром и он ће ићи преко Србије

Нова економија 13.10.2016
Почасни конзул Србије у Санкт Петербургу Генадиј Тимченко изјавио је да се у овом тренутку не зна куда ће од Турске кренути гасовод Јужни ток, када и ко ће га градити, али истиче да ће то у сваком случају бити Гаспром и да… »

У Белој Цркви без дозволе складиштен опасни отпад

Нова економија 13.10.2016
У напуштеној хали фабрике "25. мај" у Белој Цркви без икакве дозволе складиштен је и третиран опасни отпад, због чега је инспекција за заштиту животне средине наложила фирми која га је ту депоновала да га моментално… »

Вулин: Не знам како Тањуг ради, али знам да ради по закону

Нова економија 13.10.2016
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је синоћ у Нишу да Новинска агенција Тањуг, која је угашена 31. октобра прошле године, функционише "на начин на који је то могуће у… »

Ништа од грандиозно најављиваног националног стадиона

Нова економија 13.10.2016
Држава Србија и Фудбалски савез Србије највероватније одустају од изградње Националног стадиона вредног 150 милиона евра, сазнају Вечерње новости. Уместо тога, реновираће се здања Црвене звезде и Партизана. Тако би објекти у… »