Извор: Ало архива вести 02.11.2016

Орашје је симбол отпора Милошевићевом режиму

Ало 02.11.2016
Хрватска председница рекла да је изненађења хапшењем десеторице припадника ХВО. Могуће сазивање Већа за националну безбедност. Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић изјавила је данас да је изненађена хапшењем… »

Синђа остаје иза решетака још 30 дана

Ало 02.11.2016
Београђанину Александру Синђелићу, коме је на терет стављено да је један од организатора групе осумњичене за припремање терористичких напада у Црној Гори, продужен је притвор до 30 дана. Синђелићев адвокат Милан… »

Караџићевог сарадника терете за ратне злочине

Ало 02.11.2016
Тужилаштво Босне и Херцеговине подигло је оптужницу против Јована Тинтора, некадашњег специјалног саветника бившег председника Републике Српске и хашког осуђеника Радована Караџића. Тинтор се терети за кривична дела… »

Похапшени припадници ХВО остају у притвору

Ало 02.11.2016
На предлог Тужилаштва, Суд БиХ је одлучио о одређивању притвора за 10 ухапшених припадника ХВО-а. Они су осумњичени за ратни злочин над српским становништвом током последњег рата. Вест о одређивању притвора пренела је… »

Сина убио на спавању, па искасапио жену!

Ало 02.11.2016
Деветнаестогодишњи Божидар Големовић убијен је на спавању, док се његова мајка Бранкица са супругом до последњег даха борила за живот, потврдили су налази обдукције. Незапамћени злочин потресао је мештане Бањалуке… »

У Сарајеву ухапшен убица из Србије

Ало 02.11.2016
Држављанин Србије чији су иницијали Р.А. (60) ухапшен је на Међународном аеродрому Сарајево на лету из Београда због сумње да је починио убиство, саопштено је из Граничне полиције БиХ. Гранична полиција БиХ је пасошком… »

У Црној Гори 47 милионера

Ало 02.11.2016
У Црној Гори живи 47 милионера, док 206 компанија имају депозите, односно штедњу, већу од милион евра, подаци су Централне банке. На крају трећег квартала ове године, укупна штедња физичких лица износи 1,5 милијарди евра… »

Ево шта ради Бане после свадбе (ВИДЕО)

Ало 02.11.2016
Манекен Бане Јанковић, који се оженио пре скоро две недеље Мирјаном Димовић, први пут се огласио путем Инстаграма након свадбе. И док су многи, вероватно, очекивали да ће манекен поставити романтичну фотографију са својом… »

Дијана поново задивила јавност храброшћу (ФОТО)

Ало 02.11.2016
Некадашња мисица Дијана Милојковић Карић наставља да одушевљава јавност својом храброшћу током борбе са инвазивним карциномом материце. У инат болести, Дијана се синоћ појавила на једном модном догађају и заблистала… »

Овако је Брена изгледала са 18 година (ФОТО)

Ало 02.11.2016
Лепа Брена је изненадила фанове на Инстаграму фотографијом коју до сада нико није видео у јавности. Иако је највећа југословенска звезда годинама присутна у медијима, јавност никада није имала прилику да види фотографију Лепе… »