Извор: Ало/Политика архива вести 02.11.2016

Радуловић претио Маји Гојковић?!

Ало 02.11.2016
Због окршаја Маје Гојковић и лидера ДЈБ Саше Радуловића, накратко прекинута седница Скупштине Србије. Седница Скупштине Србије вечерас је кратко прекинута пошто је председница парламента Маја Гојовић то затражила после… »

Балашевићева и Беслими у новој посланичкој групи

Ало 02.11.2016
Петоро до сада самосталних посланика у Скупштини Војводине формирало је нову, осму посланичку групу у војвођанској скупштини, а о томе су данас обавестили преседника покрајинског парламента Иштвана Пастора. Како пише портал… »

Вулин: Нисам рекао да су САД угрозиле Вучића

Ало 02.11.2016
Министар за рад Александар Вулин изјавио је данас да је Србија затражила помоћ САД у расветљавању позадине покушаја убиства премијера Србије Александра Вучића или његовог брата. Вулин је новинарима казао да су Србија и САД… »

Скот занемео на оптужбе Вулина

Ало 02.11.2016
"Немам речи, било је превише изјава, боље би било да се усредсредимо на чињенице у нашим односима", рекао је Скот замољен да прокоментарише изјаву у којој министар Вулин доводи случај могућег атентата на Вучића у везу… »

У службама раде за странце и криминалце!

Ало 02.11.2016
“У нашим безбедносним службама постоје три групе - они који нагињу Русији, они који су ближи САД и они који сарађују са криминалцима. И онда једноставно морате да се запитате - ради ли ту неко за Србију? Због свега тога и… »

Припрема атентата на Вучића почела у изборној ноћи

Ало 02.11.2016
Безбедносну претњу по премијера Александар Вулин довео у везу са опозицијом, амбасадором САД Кајлом Скотом и догађајима у Савамли, уз ограду да не верује да су све организовале САД. Министар за рад Александар Вулин довео је у… »