Извор: Дневник архива вести 02.11.2016

ЛСВ: Кога је Дачић питао па зна да Србија увек изабере Русију

Дневник 02.11.2016
Кога је Ивица Дачић питао кад као шеф дипломатије Србије каже да Србија увек изабере Русију, пита Лига социјалдемократа Војводине, која констатује да се таквом. изјавом Дачић утркује с председником Николићем у "улагивању… »

Сведок није видео пад Татона

Дневник 02.11.2016
У наставку поновљеног суђења навијачу „Партизана“ Ђорђу Прелићу, оптуженом да је 17. септембра 2009. године учествовао у навијачким нередима на Обилићевом венцу. у Београду, у којима је насмрт претучен Француз Брис… »

Арсенал у гаражи директно повезан са оним из Јајинаца

Дневник 02.11.2016
Полиција је у уторак увече у једној гаражи на Новом Београду пронашла још један арсенал оружја, који се доводи у везу са оружјем пронађеним у суботу у близини породичне куће премијера Србије. Украдени аутомобил марке… »

Солберг: У нордијско-балтичком региону расте страх од Русије

Дневник 02.11.2016
КОПЕНХАГЕН: Председница Владе Норвешке Ерна Солберг оценила је данас да у нордијско-балтичком региону постоји страх од "растуће моћи" руских снага, али да та земља. има другачији однос са Русијом него друге Балтичке земље… »

Митровданске задушнице у суботу, 5. новембра

Дневник 02.11.2016
Митровданске задушнице су у суботу, 5. новембра. Тим поводом очекује се већа посета Градском гробљу. За старија и инвалидна лица биће организован превоз. комбијем у оквиру гробља, на главном улазу биће обезбеђена два… »

Откривање спортских талената

Дневник 02.11.2016
Покрајински завод за спорт и медицину спорта одржао је презентацију у Свечаној сали Гимназије „Јован Јовановић Змај” и тако покренуо сарадњу у пројекту. психодијагностичких тестирања ученика који похађају спортска… »

Запаљена црква у Мисисипију, исписано Гласајте за Трампа

Дневник 02.11.2016
ГРИНВИЛ, Мисисипи: Црква у Мисисипију, коју махом посећује црначка популација, запаљена је и на њој је спрејем написано "Гласајте за Трампа", рекли су данас званичници. ФБИ је рекао да је истражује инцидент који се догодио… »

Ренци: Нисам у сукобу с Орбаном

Дневник 02.11.2016
РИМ: Премијер Италије Матео Ренци изјавио је данас да није у сукобу са председником мађарске владе Виктором Орбаном."Нема никаквог сукоба. Орбан је интелигентна особа и, иако се ја не слажем ни са чим када је у питању његова… »

Војислав Гајић: Не желимо да се бавимо теоријом завере

Дневник 02.11.2016
Како бисмо заокружили причу после дербија између Радничког и Војводине и укупних догађања у Нишу, за наш лист говори председник Управног одбора новосадског фудбалског суперлигаша Војислав Гајић. Подсетићемо, црвено-бели… »

Лажним пиштољем на просторију судија и делегата

Дневник 02.11.2016
Припадници Министарства унутрашњих послова у Жабљу ухапсили су О. М. (20) из те општине, који се терети да је у Чуругу вербално претио судијама и делегату. фудбалске утакмице те да је ударао пластичним пиштољем по прозору… »