Извор: Пресс архива вести 02.11.2016

Добар разлог: Ево зашто новчић од једне фунте није више округао

Пресс 02.11.2016
Процењује се да је тренутно један од 40 новчича од једне фунте фалсификат. Нова необична кованица , која ће уместо округлог облика имати 12 страна, почеће да кружи Великом Британијом у марту постепено замјењујући старе… »

​Сензационално откриће: Кинеске Ратнике од теракоте су направили древни Грци?

Пресс 02.11.2016
Нове анализе и ДНК докази показали су да 8.000 скулптура војника, у некрополису цара Ћин Ши Хуанга, дугује своје постојање старим Грцима. Некропола првог кинеског цара и ујединитеља Кине Ћин Ши Хуанга, у којој се налазе… »

"Превише сам се жртвовала": Бахата певачица од бившег тражи да јој купи стан

Пресс 02.11.2016
Мараја Кери не одустаје у намери да уграби све што би могла... фото: суперзена.б92.нет Наиме, цела прича око раскида се још увек није слегла, а Мараја је навалила на богатсво свог бившег вереника Џејмса Пакера. Наиме… »

Ове жене као да су вечно младе: У овоме је тајна њиховог изгледа

Пресс 02.11.2016
Научници са Универзитета у Калифорнији дошли су до неких веома интересантних података. фото: суперзена.б92.нет Научници са Универзитета у Калифорнији анализирали су 6.000 узорака ДНК жена и мушкараца између 30 и 90 година… »

Пет ствари које може учинити сваки мушкарац како би постао бољи партнер

Пресс 02.11.2016
Када је секс у питању, нису само жене те које пате и желе одређене ствари које мукарци не испуњавају. Заправо, и мушки пол има одређене неиспуњене жеље које им многе жене ускраћују. Фото:зенскикутак.рс У наставку… »

Брзо и лако, а тако неодољиво: Чоколадни чизкејк

Пресс 02.11.2016
Спојили смо два обожавана колача у један и доказали да не морате сатима припремати посластицу да бисте добили савршенство. Не знамо за шта сте наменили недељно поподне, али морате признати да је ова идеја сјајна! Фото:прва.рс… »

Сувише присности ствара нездраву атмосферу у вези!

Пресс 02.11.2016
„Мушкарац и жена треба да буду довољно удаљени, да не би били удављени“ каже једна мудрост. Она не говори о везама на даљину, мада се може применити, већ о неопходном слободном простору за дисање. Блискост је… »

Мушкарци искрено: Ево зашто постајемо прељубници!

Пресс 02.11.2016
Како су се осећали и зашто су то учинили. Питали смо просечне мушкарце које је пратио лош глас прељубника... Фото;зенскикутак.рс Нажалост, многе од нас су партнери варали, варају или ће варати. Сви ћемо се сложити да је… »

Каква је будућност младалачких љубави

Пресс 02.11.2016
Да ли средњошколске романсе могу да успеју и на који начин нас обликују у даљем животу. Када се „клинци“ воле, често и не размишљају колико то утиче на изградњу њихових идентитета. Фото:зенскикутак.рс Говорио јој је… »

Психолози открили: Ово су најштетнији цртани филмови за децу

Пресс 02.11.2016
Руски психолози спровели су истраживање након којег су саопштили имена цртаних филмова који најштетније делују на ум детета. Фото:Б92.нет На првом месту најштетнији цртани за децу је Маша и медвед. У објашњењу се наводи… »