Извор: Пресс архива вести 02.11.2016

На небу изнад Јапана примећена чудна сјајна кугла

Пресс 02.11.2016
Мистериозни зелени НЛО примећен је на небу изнад Јапана остављајући за собом светлуцави “реп”. фото: б92.нет Зелена "кугла" виђена је изнад Нигате на северу Јапана. Упркос томе што су многи посумњали на ванземаљце… »

Дан витамина Д: Због чега је важан?

Пресс 02.11.2016
У свету се 2. новембра обележава Дан витамина Д јер је недостатак овог витамина препознат као проблем у читавом свету. Фото:Б92.нет Истраживачи се слажу да најмање једној трећини света недостаје витамина Д, а неки научници… »

Росие Хунтингтон-Вхителеи показала како да носите белу кошуљу на нови начин

Пресс 02.11.2016
Росие се на једној глам забави појавила у елегантном и веома цласси оутфиту, са додиром тренди детаља, те нам још једном доказала да је она дама од стила од које много тога у будућности можемо да очекујемо! фото: елле.рс… »

Они лете приватним авионима и живе у вилама а њихова деца неће наследити ништа

Пресс 02.11.2016
Недавно су медији објавили да Бил Гејтс, човек који је свету даровао Мајкрософт и поседује 81,7 милијарди долара, неће оставити богатство својој деци. Ипак, он није једини. фото: курир.рс Све више богатих и славних одлучује да… »

Малишани рођени царским резом су гојазнији

Пресс 02.11.2016
Деца рођена царским резом имају 15 одсто већи ризик од гојазности у детињству, закључак је недавно спроведене студије на Харварду, пишу вечерње новости. Фото:Б92.нет Деца рођена царским резом имају 15 одсто већи ризик од… »

Рак ће убити 5,5 милиона жена до 2030. године

Пресс 02.11.2016
Нови запањујући извештаји наводе да ће од рака преминути 5,5 милиона жена до 2030. године. Фото:Б92.нет То би био забележен пораст смртности од чак 60 одсто за мање од две деценије. Како популација све више расте и стари… »

Ево какво време нас очекује: Заборавите на михољско лето

Пресс 02.11.2016
Према прогнозама метеоролога зима пред нама ће бити релативно топла, а у новембру нас очекује више сунчаних дана. Према речима метеролога Недељка Тодоровића у новембру нас очекује и прави снег, али овог пута не само на… »

Враћам се на посао! Ортопед из Лознице тврди д аније крив за смрт малог Раденка

Пресс 02.11.2016
Ортопед у Опште болнице у Лозници Добривоје Бојанић, који је лечио Раденка Никодиновића (8) након прелома руке, поручио је преко својих колега да није одговоран за смрт дечака. Фото:пинк.рс – Нисам крив за његову смрт… »

Српска паметна улична светла засијала у Лас Вегасу и Филаделфији

Пресс 02.11.2016
Град Лас Вегас је заједно са српским стартап-ом ЕнГоПланет успешно инсталирао и пустио у рад паметна улична светла која се напајају искључиво из чистих и обновљивих извора енегије. фото: б92.нет ЕнГоПланет паметна улична… »

Маска коју су изабрали Бијонсе и Џеј Зи, одушевила је свет

Пресс 02.11.2016
Бијонсе и Џеј Зи важе за један од најмоћнијих и најутицајнијих парова данашњице, а њихова маска поводом Ноћи вештица изненадила је све. фото: курир.рс Наиме, они су били јединствени и нису изабрали језиве маске вампира… »