Извор: Стори архива вести 02.11.2016

Шушка се да се разводе после 15 година брака: Анониман извор открио детаље брачне кризе наше естрадне звезде (ФОТО)

Стори 02.11.2016
Да је ситуација озбиљна, показује то што дугогодишњи партнери већ месец и по дана живе на различитим адресама и што никада нису били раздвојени оволико дуго. Звездан је уверен да су певачицу ухватиле бубице и да је ово… »

Катарина Грујић први пут проговорила о болести: Операција није најбоље прошла

Стори 02.11.2016
Једна од најпопуларнијих младих певачица искрено је говорила о агонији у трајању од 7 месеци. Катарина је у емисији код Огњена Амиџића открила детаље великог здравственог проблема који је сада иза ње. Она се у разговору са… »

Након одлуке да се неће венчати: Раскинули Јелена Розга и Стјепан Хаусер?

Стори 02.11.2016
Забринутост обожавалаца сплитске певачице, који своју миљеницу готово два месеца нису видели у наручју дечка, подгрејала је приче о разлазу познатог пара. Јелена Розга већ неко време не прича о свом веренику Стјепану… »

Неки су се слатко насмејали, други су га оштро искритиковали: Наизглед безазлени видео Милана Митровића прегледан преко 8000…

Стори 02.11.2016
Певач који се прославио учешћем у музичком такмичењу Звезда Гранда, у последње време је окренут породичним дужностима, а центар његовог света, ћеркица Зара, тренутно је у жижи интересовања збого овог видео снимка… »

Прелепа мисица и даље води битку с канцером, а супруг јој не дозвољава да се преда: Стефан је плакао када сам добила…

Стори 02.11.2016
Некадашња мисица Дијана Милојковић Карић потресла је српску јавност када је отворено проговорила о својој борби са инвазивним карциномом материце. Ипак, Дијана не одустаје, па је у инат болести заблистала и на писти. Дијана је… »

Александра Пријовић: Била сам жртва насиља

Стори 02.11.2016
Певачица чији успех и популарност вртоглаво расту из дана у дан одлучила је да први пут проговори о великој трауми и призна детаље о којима до сада никада није говорила. Александра Пријовић ексклузивно за Старс открива да је… »

Брачни живот у сликама: Узела сам презиме - Немешевић! (ФОТО)

Стори 02.11.2016
Познати пар Маријана и Никола Немешевић Немеш романсу је започео у ријалитију "Велики Брат", и само они знају шта су све морали да прођу заједно да би данас били ту где су, у срећном браку, из којег љубав кипи! Фотографије… »

Гога Секулић спремна за венчање: Ево где ће се певачица удати!

Стори 02.11.2016
Позната певачица Гога Секулић до ушију је заљубљена у свог дечка Уроша Домановића, за кога ће се ускоро удати. Будући младенци увелико бирају прстење, а грађанско венчање ће бити организовано у Цириху, док ће… »

Упознајте тату Анабеле Атијас: Он је мој пријатељ, мој херој... (ФОТО)

Стори 02.11.2016
Иако је ушла у 5. деценију, певачица анабела Атијас не разликује се много од своје ћерке. Где год да се појаве, пре би се рекло да су другарице! А ево од кога је наследила младоликост... Певачици Анабели Атијас године не могу… »

Каћа Живковић проговорила о Банетовој свадби: Ово стварно више нема смисла!

Стори 02.11.2016
Домаћи медији већ данима пишу о венчању Банета Јанковића, с којим је певачица дуго била у вези. Каћа се дуго није оглашавала поводом писања штампе, али је ипак одлучила да проговори. Популарна певачица Катарина… »