Извор: Вечерње новости архива вести 02.11.2016

Војвођанске приче: Сир за кафане и бечки двор

Вечерње новости 02.11.2016
Светски признат бренд усавршиле салашарке из негдашње Бачко-бодрошке жупаније. Рецепт за “боговски” деликатес крију мајке од ћерки, а одају свекрве снајама како би тајна остала у кући. У ТЕМ Сомбору свега има и свега… »

На мањинама историјска одговорност

Вечерње новости 02.11.2016
Академик Зоран Лакић има своје виђење парламентарних избора и дилема мањинских партија. О будућности земље више неће одлучивати Његошеви Црногорци, нити Монтенегрини. Исходом парламентарних избора представници… »

Пензионерима осам милијарди динара за једнократну помоћ

Вечерње новости 02.11.2016
За исплату једнократне помоћи пензионерима, коју је одобрио Међународни монетарни фонд, биће потрошено око осам милијарди динара из буџета, најавио је министар Александар Вулин. За исплату једнократне помоћи пензионерима… »

Нешто о долару што нисте знали

Вечерње новости 02.11.2016
Прве штампане доларске новчанице су пуштене у оптицај 1861/1862. године. У употреби су биле и оне од чак 100.000 долара. ДОЛАР је свакако најпознатија валута на свету. Мало ко од нас, ако у рукама није имао доларе односно… »

Врбас: Искључени са водовода, а редовно плаћају рачуне

Вечерње новости 02.11.2016
У породичној кући адвоката Горана Рогановића без воде: Учињено без икаквог правног основа. У ЈКП кажу да је цев пресечена због нелегалног прикључка за пословни простор. КОМУНАЛНО предузеће у Врбасу искључило је воду у… »

Богови данас имају мандат

Вечерње новости 02.11.2016
Сликар Александар Цветковић: Митске трагедије нам се сада стварно дешавају и не видимо излаз из лавиринта који нас је снашао. Смета ми када говоре да је сликарство мртво. ЗА освит цивилизације, превасходно античку Грчку, наш… »

Шпијунка: Паклени испит

Вечерње новости 02.11.2016
Након што се окушао као новинар, водитељ и као народни посланик, функционер Српске напредне странке Владимир Ђукановић одшкринуо је врата и за нову каријеру. НАКОН што се окушао као новинар, водитељ и као народни… »

Никшић: Национална класа и дрвени ауто

Вечерње новости 02.11.2016
Ревија олдтајмера окупила љубитеље аутомобила из региона, посетиоци су могли да виде осамдесет времешних лепотана. Олдтајмери из Србије, БиХ, Хрватске и Црне Горе ових дана окупирали су Никшић. Љубитељи старих аутомобила… »

Бебе воле рутину

Вечерње новости 02.11.2016
Беби је од првог дана потребна рутина, оквир у који су уклопљене потребе попут спавања, храњења, превијања, мажења и игре. БЕБИ је од првог дана потребна рутина, оквир у који су уклопљене потребе попут спавања, храњења… »

Појавио се нестали лозничанин: Славољуб жив и здрав у - Трсту

Вечерње новости 02.11.2016
Славољуб Павловић (36) из Липничког Шора код Лознице, чији је нестанак пријавила породица, јавио се конзулату Србије у Трсту. Није хтео директно да позове, већ је замолио конзула да јави породици да је жив и здрав. Српски… »