Извор: Вечерње новости/Региони архива вести 02.11.2016

Без плата пет месеци

Вечерње новости 02.11.2016
Протест запослених у радио-телевизији Крагујевац због кашњења зарада. Траже да се преиспитају обавезе власника и приватизација. ЗАПОСЛЕНИ у Радио-телевизији Крагујевац, коју је у приватизацији купио крушевачки бизнисмен… »

Крагујевац: Тешко повређен тракториста

Вечерње новости 02.11.2016
Возач трактора задобио је тешке телесне повреде када је путничко возило одпозади ударило у трактор са плуговима на магистралном путу Крагујевац - Чачак. КНИЋ - Возач трактора задобио је тешке телесне повреде у… »

"Беохемија" иде на добош

Вечерње новости 02.11.2016
Судбина зрењанинских хемичара у рукама АИК банке. Банкари власници и плаца на којем је фабрика. ЗРЕЊАНИН - Судбина "Беохемије-Инхем" из Зрењанина, највећег домаћег произвођача детерџената и кућне хемије, у рукама је АИК… »

Три предлога за "Заставу инпро"

Вечерње новости 02.11.2016
Радници са инвалидитетом који штрајкују глађу у просторијама "Заставе инпро" заинтересовани су за одлазак у инвалидску пензију, али кажу да би проблем био решен и бољим социјалним програмом. КРАГУЈЕВАЦ - Радници са… »

Трговци бесни: "Улични свирачи" им растерују муштерије

Вечерње новости 02.11.2016
Власници и закупци пословног простора у Улици Милоша Великог, у строгом центру града, већ неколико месеци се суочавају са буком коју стварају такозвани улични свирачи. КРАЉЕВО - Власници и закупци пословног простора у Улици… »

Нестао Зоран Димитријевић (41) из Ниша

Вечерње новости 02.11.2016
Нестали Зоран Димитријевић (41), електричар без запослења последњи пут је виђен 24. октобра у стану родитеља своје невенчане супруге Биљане Ђурђановић (42) на Булевару Немањића. НИШ – Нестали Зоран Димитријевић… »

Врбас: Искључени са водовода, а редовно плаћају рачуне

Вечерње новости 02.11.2016
У породичној кући адвоката Горана Рогановића без воде: Учињено без икаквог правног основа. У ЈКП кажу да је цев пресечена због нелегалног прикључка за пословни простор. КОМУНАЛНО предузеће у Врбасу искључило је воду у… »

Опрез: Лажни активисти Црвеног крста харају Поморављем

Вечерње новости 02.11.2016
Секретар овдашњег Црвеног крста Миодраг Симић упозорава суграђане да су се појавили преваранти који посећују пензионере, лажно се представљају као чланови и варају их. ЋУПРИЈА - Секретар овдашњег Црвеног крста Миодраг… »

Нови статут на Нишави

Вечерње новости 02.11.2016
Локална власт у Нишу наставља оно што су започели претходници. Више овлашћења за ГО и јединствени концепт градске управе. ГРАДСКО веће Ниша је утврдило нацрт одлуке о промени Статута која предлаже проширење… »

Централа их спаја, а напредњаци - неће

Вечерње новости 02.11.2016
Муке градског одбора Социјалистичке партије Србије под Пржаром. ВРАЊЕ - Градски одбор СПС ће донети заједнички став о томе да ли ће наставити рад као опозициона странка, или ће прихватити инсистирање из централе да се… »