Извор: Мој Нови Сад/Војводина архива вести 11.11.2016

ЧАНАК: "Шешељ и његов шљам започели председничку кампању"

Мој Нови Сад 11.11.2016
Лидер Лиге социјалдемократа Војводине казао је данас у саопштењу за медије да је први човек СРС јуче почео председничку кампању. Ненад Чанак је рекао да је Војислав Шешељ са својим шљамом "бестидним малтретирањем и… »

Новосађанин кажњен због фотокопирања уџбеника

Мој Нови Сад 11.11.2016
Новосадски Виши суд потврдио је недавно пресуду Основног суда у нашем граду и власника фотокопирнице "Бонус" осудио на казну од годину дана затвора, условно на три године, због неовлашћеног искоришћавања ауторског дела… »

Пет особа повређено на путу Каћ - Жабаљ

Мој Нови Сад 11.11.2016
Пет особа повређено је у саобраћајној незгоди на путу између Каћа и Жабља. Двоје је задржано у Ургентном центру у Новом Саду, двоје је послато на Грудну хирургију у Сремској Каменици. Једна особа је пуштена кући.… »

Клинички центар Војводине: Наставља се градња ламела Б и Ц

Мој Нови Сад 11.11.2016
После 30 година наставља се градња ламела Б и Ц Клиничког центра Војводине. Радови ће се финанситрати из кредита европске инвестиционе банке са 35 милиона евра. На површини од 33 хиљаде квадратних метара биће смештене… »

Поред СПЕНСА клизање ускоро и у Дунавском парку

Мој Нови Сад 11.11.2016
За сада је једино клизалиште у нашем граду на Спенсу. Током зиме и привремено клизалиште биће постављено у Дунавском парку, док ће клизалиште на Штранду, због економске неисплативости, вероватно бити изнајмљено некој… »

Отежан рад еУправе због великог броја захтева за нову здравствену картицу

Мој Нови Сад 11.11.2016
Дирекција за електронску управу саопштила је данас да је у последњих 24 часа предато 24 000 захтева за замену старе здравствене књижице за нову електронску картицу и апеловала на стрпљење корисника због великог броја… »

Јелена Галетин Жакић, ПР менаџер: Ако нешто урадиш из задње намере, ниси то урадио искрено

Мој Нови Сад 11.11.2016
Без длаке на језику, кроз шалу, а, у ствари, врло озбиљно, наша данашња саговорница претреса своја сећања, откривајући нам детаље из сопственог живота који су допринели да буде цењена и успешна градска фаца. Јелена… »

Програм за смањење броја уличних паса

Мој Нови Сад 11.11.2016
Програм "Ухвати, стерилиши и пусти" – ЦНР односи се на контролу популације напуштених животиња и препоручен је од Светске здравствене организације. У Новом Саду је у току ове године кроз тај програм, који спроводи ЈКП… »

Чувеном новосадском адвокату Слободану Бељанском поништен докторат

Мој Нови Сад 11.11.2016
Поводом иницијативе Катедре кривично-правних наука Правног факултета у Новом Саду, декан ове установе прогласио је ништавном одлуку о одбрани докторске дисертације чувеног новосадског адвоката Слободана Бељанског. Како пише… »

Осам начина да заиста уживате у продуженом викенду

Мој Нови Сад 11.11.2016
Пред нама су три дана за опуштање и ужитак. Искључиво од вас зависи да ли ћете у понедељак доћи на посао полетни, свежи и са осмехом на лицу или ћете бити уморнији него иначе. Зато саветујемо да на испратите наше… »