Извор: Нови магазин/Хроника архива вести 11.11.2016

Штампа: Дикић признаје умешаност у припрему терористичких напада у Црној Гори

Нови магазин 11.11.2016
Бивши командант Жандармерије Србије Братислав Дикић, осумњичен за покушај терористичког напада на изборни дан у Црној Гори, потписаће с црногорским тужилаштвом споразум о признању кривице, пренела је данас подгоричка… »

Погинуо пешак на Ибарској магистрали код Лазаревца

Нови магазин 11.11.2016
Један пешак погинуо је данас око 17.40 када га је на Ибарској магистрали код Лазаревца ударио камион, речено је у Министарству унутрашњих послова. Како је речено агенцији Бета, мушкарац је преминуо на месту несреће. Због… »

ДСС платио јемство Урошу Јанковићу

Нови магазин 11.11.2016
Демократска странка Србије сакупила је новац и уплатила 50.000 евра, колико је суд одредио јемство за ухапшеног функционера те странке Уроша Јанковића. Јанковић је у четвртак увече пуштен из притвора, објавио је Блиц… »

Морава крије трактористу, девети дан потраге

Нови магазин 11.11.2016
Портпарол Основног јавног тужилаштва у Параћину Снежана Митић изјавила је јутрос Тањугу да ни после осам дана претраге корита Велике Мораве, није пронађено тело Зорана Благојевића, који је заједно са трактором са скеле код… »

Крстичевић: Поносан сам на учешће у операцијама у БиХ

Нови магазин 11.11.2016
Хрватски министар одбране Дамир Крстичевић изјавио је данас, поводом информација да је међу 16 генерала хрватске војске против којих је МУП Републике Српске подигао кривичне пријаве, да је поносан на своје учешће у војним… »