Извор: Србија данас архива вести 28.11.2016

Стара лица на новим функцијама: Црна Гора добила нову Владу

Србија данас 28.11.2016
Изабрана је 41 Влада на челу са Душком Марковићем. Владу и програм који је понудио Марковиц подржао је 41 посланик ДПС, СД, БС и албанске коалиције Албанци одлучно. Марковић се није изјашњавао, односно није гласао… »

Новогодишње манифестације у Београду: Све спремно за улазак у Нову 2017. годину! (фото)

Србија данас 28.11.2016
У Београду ће од 15. децембра низом програма бити обележен почетак Нове године, а централни догађај манифестације ''Београдска зима" је дочек 2017. године када ће испред Дома Народне скупштине певати Бајага и инструктори и… »

Вучевић најавио одличне вести: Појефтиније грејање у Новом Саду

Србија данас 28.11.2016
У Новом Саду ће по други пут ове године бити смањене цене грејања и топле потрошне воде. На иницијативу градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, а на основу Предлога одлуке о промени продајних цена производње и испоруке… »

Ужас у Хрватској: Мајка гушила ћерку јастуком због лоших оцена!

Србија данас 28.11.2016
Мајка је физички насрнула на ћерку због лоших оцена, а потом је узела да је гуши јастуком. Хрватска полиција ухапсила је у Горском Котару С.С. (54) због покушаја убиства своје малолетне ћерке. Мајка је на ћерку (13)… »

Вучић: Види се да сметам многима, смешно ми да причам о подршци познатих Саши Јанковићу

Србија данас 28.11.2016
Председник Владе Србије Александар Вучић говорио је данас на представљању "Беле књиге 2016" Савета страних инвеститора и том приликом одговарао на питања новинара. 13:28 - Смешно ми да причам о подршци Јанковићу На… »

Олимпијски успех генијалаца: Бронзу и сребро из менталне аритметике доносе у Земун

Србија данас 28.11.2016
Полазници школе ''Малац Генијалац'' освојили су сребрну и бронзану медаљу на пре два дана завршеној Међународној Олимпијади у менталној аритметици. Позив за учешће на Међународној Олимпијади у менталној аритметици је… »

Михајловић: Закон нема име и мора да се поштује!

Србија данас 28.11.2016
Закон који регулише питања нелегалне градње нема име и мора да се поштује, рекла је данас потпредседница владе и министарка грађевинарства Зорана Михајловић. - У Новом Пазару, чији је велики део под заштитом Републичке… »

Нови хаос у Скупштини: Умало туча због скупштинског кључа

Србија данас 28.11.2016
Хаос у Скупштини Србије као да нема крај. До новог сукоба посланика у Скупштини Србије дошло је због тога што су врата сале где заседа Административни одбор била закључана. Посланици опозиције "пољубили" су јутрос врата… »

Ђурић У Бриселу: Данас наставак преговора са Приштином

Србија данас 28.11.2016
Теме овонедељних разговора у Бриселу, који ће трајати до среде, биће примена постигнутих споразума о Заједници српских општина, правосуђу, телекомуникацијама и слободи кретања. Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко… »

Катарини (26) је у Крагујевцу извађена материца: Трбушна дупља ми је распорена и унутра је нађен гној и сепса

Србија данас 28.11.2016
Млада мајка је преживела прави пакао! Катарина Илић (26) породила се царским резом 16. новембра у Општој болници у Аранђеловцу. Три дана после порођаја добила је велике болове у стомаку праћене температуром, лекари су… »