Извор: Данас архива вести 20.12.2016

Турајлић: Парламентарни избори зависе од воље господара

Данас 20.12.2016
Професорка Србијанка Турајлић каже да власт добија велику подршку на изборима зато што се не зна ко се нуди као алтернатива. - Имам утисак да је људима у Србији јасно да је бахатост стигла до крајњих граница, али када… »

Оборен рекорд београдског Аеродрома

Данас 19.12.2016
Аеродром Никола Тесла Београд саопштио је да је данас оборен прошлогодишњи рекорд броја путника током године. Овогодишња 4.776.165. путница, која је оборила нови рекорд, је Наталија Кузовић, која је путовала летом… »

Откривен возач камиона у Берлину

Данас 20.12.2016
У западном делу Берлина камион је синоћ улетео на божићни вашар. Најмање 12 особа је страдало а 48 људи је повређено, потврдила је полиција. Откривен је возач камиона. Према наводима то је азилант пакистанског или… »

Распуштен одбор ДС због сарадње са СНС

Данас 20.12.2016
* Демократе се засад држе одлуке да нема сарадње са напредњацима. Могућност да одборници Скупштине града Крагујевца изабрани на листи Демократске странке подрже буџет града за наредну годину разлог је због којег је у… »

Сиријска породица у Прешеву

Данас 20.12.2016
Портпарол Комесаријата за избеглице Иван Мишковић изјавио је данас ФоНету да је седам чланова сиријске породице, која је, према писању медија,пре два дана избачена из аутобуса и остављена у шуми, смештено у прихватни… »

Турски специјалац убио руског амбасадора

Данас 20.12.2016
Амбасадор Русије у Турској шестедесетдвогодишњи Андреј Карлов Генадијевич, на којег је данас извршен атентат у Анкари, преминуо је у болници. У Анкари је вечерас ухапшено пет особа за убиство амбасадора. Како је саопштила… »

Хашки победник као Вучићев слуга

Данас 20.12.2016
Када погледамо како су се радикали у Народној скупштини поставили према Мајклу Давенпорту одмах се запитамо зашто Александар Вучић ниједном није прошао таквог радикалског "топлог зеца?? Више је него очигледно да постоји… »

Украјина кажњена због паљења српске заставе

Данас 19.12.2016
ФИФА је казнила ФС Украјине са 55.000 евра због навијања са дискриминационим карактером на утакмици против Србије. Претпоставља да је у питању инцидент када је група навијача запалила српску заставу током пријатељског меча… »

Истомишљеници

Данас 20.12.2016
* Отпор чистим рачунима и исушивању баре са све крокодилима наилази на жесток отпор оних којима ситуација каква јесте итекако одговара. Могло би се рећи да се то и очекивало. О "идеји" регионалне лиге у фудбалу, о "идеји"… »

Мишел Обама: Титула прве породице тежак посао

Данас 20.12.2016
Прва дама Сједињених Америчких Држава Мишел Обама рекла је да не жели да се у будућности кандидује за председницу САД, као ни за било коју другу државну функцију, јавља агенција Анадолија. Своју одлуку објашњава тиме да… »