Извор: Санџак хабер архива вести 20.12.2016

ПОТПИСАНА ДЕКЛАРАЦИЈА О САРАДЊИ СДА И СДП! Циљеви борба за бољитак у Санџаку, инфраструктура и права Бошњака!

Санџак хабер 20.12.2016
Нови Пазар – Сјеница – Тутин – Председник СДП Нихад Хасановић и председник СДА Сулејман Угљанин потписали су данас у Новом Пазару декларацију о стратешком партнерству две партије и сарадњи на добробит свих градјана… »

Стиже најјачи мобилни телефон икада направљен!

Санџак хабер 20.12.2016
Компанија Туринг Роботицс Индустриес најавила је Туринг Монолитх Цхацонне паметни телефон, који ће по својим карактеристикама бити прави змај међу мобилним уређајима. Мобител ће имати екран величине 6,4 инча који ће… »

Ноћ Гладијатора у Новом Пазару

Санџак хабер 20.12.2016
Под покровитељством града Новог Пазара а у организацији Цобра бокс промотион, уз подршку БК Младост и ММА ПИТ БУЛ Тимом 29.децембра од 20 часова у дворани Пендик у Новом Пазару, одржаће се велики борилачки спектакл на којем… »

Тутински великан: Шериф ефендија Хамзагић (биографија)

Санџак хабер 20.12.2016
Пред вама је лична карта Рахметли Шерифа ефендије Хамзагића једног од првих имама централне џамије у Тутину. Веома поштованог и цењеног инсана свог времена, његово племе потиче од Хамзе једног од Илијиних синова који се… »

Бишевац: Подршком привредницима у ТК РАШКА до нових радних места

Санџак хабер 20.12.2016
Нови Пазар – Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац разговарао је са привредницима о стању у Текстилном комбинату „Рашка“, који је уједно и обишао. Покренута је иницијатива да се слика индустријске зоне, и претежно… »

Почело чишћење и проширивање корита ријеке Видрењак, након недавних поплава у Тутину (видео)

Санџак хабер 20.12.2016
ТУТИН – По одлуци кризног штаба општине Тутин којом је предвидјено да се корита ријека очисте након недавних поплава, у току је чишћење корита ријеке Видрењак. На појединим дионицама ради се и на проширивању корита… »

БАЧЕВАЦ: Власништво парцела где се граде институције ИЗуС на парцелама које се воде на његово име и на име његовог брата…

Санџак хабер 20.12.2016
Нови Пазар – Одговарајући на примедбе опозиције да се из градског буџета не издвајају никакава средства за потребе ИЗ у Србији, шеф Одборничке групе ”За европски Нови Пазар”, Муамер Бачевац рекао је да нико нема намеру… »

ЕКСКЛУЗИВНО! Текст декларације коју су потписале СДА и СДП!

Санџак хабер 20.12.2016
ПРЕАМБУЛА Чврсто опредијељени за демократију, европске и евроатлантске интеграције Србије и изградњу Србије као регионализоване и децентрализоване државе, засноване на темељима владавине права, правне сигурности и једнакости… »

Анкара: Ухапшено шест особа због убиства руског амбасадора

Санџак хабер 20.12.2016
Андреи Карлов, тхе Руссиан Амбассадор то Туркеи, паусес дуринг а спеецх ат а пхото ексхибитион ин Анкара он Мондаи, Дец. 19, 2016, моментс бефоре а гунман опенед фире он хим. Карлов вас русхед то а хоспитал афтер тхе аттацк анд… »

Исте акцизе на гориво

Санџак хабер 20.12.2016
Добра вест за возаче је да их овог 1. јануара на пумпама неће дочекати поскупљење. Планирано редовно годишње усклађивање за стопу инфлације у 2016. Нафтне компаније дочекаће наредну годину задовољне, јер неће бити… »