Извор: Свет/Забава архива вести 20.12.2016

Прва се нуди, а даје се последња: Наташа Беквалац открила речи нове песме!

Свет 20.12.2016
Поп певачица Наташа Беквалац је открила речи нове песме “Оштећена”, коју можемо ускоро да очекујемо да се појави. Ако је судити по тексту који је Наташа објавила на друштвеној мрежи Инстаграм, а уз мало маште… »

“Гранд магазин” истражује: У чему је разлика између лепоте и сексепила?

Свет 20.12.2016
Да ли су сви који су лепи, обавезно и сексепилни? Лепота може да се дотегне, затегне, доцрта, али шта је са сексепилом и како је могуће да га имају чак и они људи који уопште нису лепи? На тему лепоте и сексепила сутра ће… »

Не жуди за популарношћу: Ово је ћерка Влада Дивца! (фото)

Свет 20.12.2016
Усвојена ћерка кошаркашог аса Владе Дивца, Петра, данас има 19 година. На њеном Инстаграм профилу видимо да је заљубљена, али и да фотографије са познатим оцем заузимају значајно место. Фотографија… »

10 хормона због којих не можете да смршате: Ево како да их избалансирате!

Свет 20.12.2016
Колико ће нека дијета бити успешна, наравно зависи од хране коју уносимо, али веома важну улогу у мршављену играју и наши хормони. Основна премиса јеловника који је осмислио амерички доктор Мајкл Азиз јесте да одређене… »

Премијера цртаћа “Грозан ја 3”: Нове авантуре популарних Малаца (видео)

Свет 20.12.2016
Минионс или Малци, како је име ових јунака преведено код нас, најзабавнији су анимирани ликови који су се последњих неколико година појавили на великим екранима. Сада се враћају и то у трећем наставку филма „Грозан ја“… »

Овако звучи хит Гоце Тржан када га пева Нина Лечић! (видео)

Свет 20.12.2016
Нина Радуловић Лечић никада није крила да има дар за музику, и да се пре брака са глумцем Браниславом Лечићем бавила певањем. Желела је да буде певачица: Ово је Нина пре брака са Лечићем! (видео) Она је на свом… »

Силвија Недељковић је нестала са сцене пре 10 година, а данас изгледа овако! (фото/видео)

Свет 20.12.2016
Сви који прате музичко такмичење “Звезда Гранда” сигурно знају ко је Силвија Недељковић. Силвија је у популарном такмичењу учествовала у трећој сезони, која је емитована 2007. године, а тада је у великом финалу… »

Да ли је ово чула његова жена? Ђанијева новогодишња жеља је…

Свет 20.12.2016
Ближе се новогодишњи празници, а многи од нас су купили или већ купују поклоне за своје најближе. Ни Радишу Трајковића Ђанија новогодишња еуфорија није мимоишла, а ево шта популарни фолкер каже на питање да ли је… »

СЦАНДАЛ! у новом броју доноси! Зорица Брунцлик плакала због Шабана Шаулића! Кемиш реаговао!

Свет 20.12.2016
Како СЦАНДАЛ! ексклузивно сазнаје у новом броју, Зорици Брунцлик позлило је кад је у медијима прочитала да је кум Шабан Шаулић прозива, те опомиње да га више не прави будалом јер све кандидате пушта без икаквог критеријума… »

Мартина Врбос вечерас у Терминалу

Свет 20.12.2016
Сваког уторка од 21х у Терминал Гастро Бару (Боре Станковића, 17) фантастичну атмосферу поновиће певачица Мартина Врбос. Створите незаборавне тренутке уживајући уз звуке џеза у одабраном друштву. Овај модеран гастро бар… »