Obradović: Premijer ne sme da izađe na televizijski duel sa nekim iz opozicije

Beta 16.01.2017

Predsednik Pokreta "Dveri" Boško Obradović optužio je danas premijera Srbije Aleksandra Vučića da nema hrabrosti da izađe na televizijski duel sa nekim predstavnikom opozicije već da u emisiji sme da se pojavi samo sa zastupnicom NATO interesa u Srbiji, jer jedino tako može da izgleda kao patriota.

"Izlazak predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića na režirani televizijski duel sa Jelenom Milić na TV Pink vrhunac je Vučićevog licemerja, foliranja i zamajavanja građana. Lider SNS koji pet godina nije izašao ni na jedan TV duel sa bilo kojim predstavnikom opozicije, uvek nađe vremena za TV duele sa dve Jelene: Jelenom Karleušom i Jelenom Milić", naveo je Obradović u pisanoj izjavi.

On je upitao zbog čega Vučić izlazi na duele sa njima kada one "nikoga na predstavljaju u Srbiji", umesto da izađe na duel sa nekim ko predstavlja birače, ima parlamentarni status i političku težinu.

"Zato što ne sme! Vučić bira Jelenu Milić zato što je ona kao agent interesa NATO pakta u Srbiji omražena u narodu i kao takva jedina na javnoj i medijskoj sceni pored koje Vučić može da izgleda kao patriota. Ali, i Milićka ga je lepo podsetila – da je on mnogo više na vezi sa njenim NATO šefovima u inostranstvu, kao i sa onima koji su bombardovali Srbiju poput Blera, Šredera i Klintonovih", dodao je on.

Obradović je naveo da je jasno da je Vučić u predizbornoj kampanji i da je "provaljena namera njegovog suludog i opasnog poteza" sa vozom za Kosovo koji je trebalo da ga predstavi kao velikog zaštitnika srpskog naroda.

"Slično se ponaša i Tomislav Nikolić koji se posle pet godina probudio iz političke kome i setio odbrane Kosova i Metohije", rekao je Obradović i upitao predsednika Srbije gde je bio kad su sklapani neustavni Briselski sporazumi i ukidane institucije države Srbije na Kosovu i Metohiji šta se dogodilo sa njegovom platformom za Kosovo i Metohiju.

(Beta, 01.16.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »