Извор: ОК радио архива вести 16.01.2017

Стиже нови снег: Врање у приправности!

ОК радио 16.01.2017
Сектор града Врања за ванредне ситуације обавештава да се на целом подручју земље очекују снежне падавине и ниске температуре од 16. до 22. јануара. Прогнозира се да ће јутарње температуре бити од - 10 до - 4, уз снег… »

Ланчани судар на паркингу!

ОК радио 16.01.2017
У недељу у 01:15 часова, у улици Партизански пут у Врању дошло је до саобраћајне несреће у којој је возач „Аудија“ ударио у паркирано возило, што је изазвало ланчани судар у којем је једно лице теже повређено. Из… »

Ни: Спорни милионски тендери за Нову годину

ОК радио 16.01.2017
Дочек Нове године у организацији Нишког културног центра (НКЦ), који је грађане коштао око 5 милиона динара, плаћен је преко тендера за које, кажу из Управе за јавне набавке, нису испоштовани законски рокови и процедуре… »

Ни: Осуђеници праве делове за аутомобиле

ОК радио 16.01.2017
У Казнено-поправном заводу у Нишу почела је производња електроделова за аутомобиле, а осуђеници дневно израђују 30.000 тих делова, изјавио је управник Завода Александар Грбовић. Грбовић је агенцији Бета рекао да ће дневна… »

Врањанац освојио светску награду за дизајн!

ОК радио 16.01.2017
Милош Златановић, студент графичког дизајна, рођен у Врању, добитник је награде коју амерички „Принт магазин“ додељује за најбољи типографски дизајн у 2016. години. На конкурсу америчког часописа “Принт” за… »

Нема мира у Новом дому: Ударио тук на лук!

ОК радио 16.01.2017
Слободан Шукић, запослен у „Новом дому“ у Врању, у последње две ипо године радио је као референт набавке, али је, како каже, са доласком Слободана Игњатовића на место директора, добио решење за радно место на много… »

Антић: Оптужница као лагани притисак

ОК радио 16.01.2017
Основно јавно тужилаштво је 21. новембра прошле године Основном суду у Врању против Зорана Антића поднело оптужни предлог због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело пореска утаја, потврдила је портпарол… »

Нижи разреди натпросечни, виши неписмени

ОК радио 16.01.2017
На два слична међународна тестирања ученици нижих разреда основне школе показали су знање које је изнад просека, а ученици виших разреда знање испод просека. Ђаци млађих разреда основне школе показали су на ТИМСС… »

Трамп: НАТО је застарела организација

ОК радио 16.01.2017
Новоизабрани амерички председник је поручио како верује да ће и друге земље напустити Европску унију после одлуке Британије да иступи из блока. Новоизабрани амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је НАТО „застарела… »

Турски авион пао због грешке пилота

ОК радио 16.01.2017
Транспортни авион турске компаније срушио се у понедељак на насеље у Киргизији због грешке пилота, први су резултати истраге које су саопштили локални званичници. Већина 37 страдалих, међу којима шесторо деце, становници… »