Извор: Телеграф/Хроника архива вести 16.01.2017

Ваљевска полиција током рутинске контроле зауставила је возача. Он је био МРТАВ пијан, али то није најгоре!

Телеграф 16.01.2017
Он је задржан на трежњењу у ваљевској полицији, а након тога је, по скраћеном поступку, приведен судији за прекршаје. Ваљевац Р. М. (36) ухваћен је у вожњи са 3,47 промила алкохола у крви и без возачке дозволе… »

Шеснаестогодишњак сведок убиства Кекиног кума: Пуцњи су били слаби, мислили смо да се чују петарде!

Телеграф 16.01.2017
Сопот не памти овакав догађај. Град је био блокиран док форензичари нису обавили свој посао, и готово да нико није могао ни из свог дворишта без личне карте. Мештани Сопота и Вранића дан после мафијашког обрачуна у… »

Постаје све озбиљније: Бранимир из Призрена кренуо по лекове, па ухапшен због четири слова С!

Телеграф 16.01.2017
Полиција га терети за изазивање националне мржње. Бранимир Глигоријевић, медицински техничар из села Новаке код Призрена, ухапшен је данас у овом граду зато што је на јакни имао четири слова “С”, која су некоме… »

Општа туча на слави: Гости гризли једне друге за образе, повређене три особе!

Телеграф 16.01.2017
Мушкарац који има повреде образа тврди да су га чак две особе угризле. У тучи у којој је учествовало више особа у селу Дубово код Житорађе, једном мушкарцу су одгризли део образа. Још две особа су повређена, а… »

Тодор је убио свог најбољег пријатеља: Порука коју је из затвора послао његовој фамилији све је расплакала

Телеграф 16.01.2017
Осуђени је признао убиство, али га се не сећа јер је са жртвом попио литар ракије уз пиво. Тодор Јовановић (59) из Ђурђева осуђен је на седам година затвора у новосадском Вишем суду за убиство свог пријатеља Душка… »

Пузигаћа сутра пред судом због убиства Татона

Телеграф 16.01.2017
Припремно рочиште, на којем ће се утврђивати који ће се докази изводити током суђења, биће затворено за јавност. Поновљени судски процес Дејану Пузигаћи због оптужби за убиство француског навијача Бриса Татона у… »

Драма код Смедерева: Напио се, па хицем из пиштоља ранио оца

Телеграф 16.01.2017
Повређени је, с тешким телесним повредама опасним по живот, превезен у Ургентни центар. Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су А. П. (25) из околине тог града, због постојања основа сумње да је… »