Извор: ОК радио/Региони архива вести 17.01.2017

Из старе фабрике извукли 50 змија!

ОК радио 17.01.2017
Активисти удружења "Зоо-планет" из Ниша спасили су педесет змија које су пронашли радници у бившој фабрици Електронске индустрије у Житорађи током грађевинских радова. Змије су биле у шахту некадашње фабрике ЕИ, у… »

Ниш: Половина бракова заврши разводом

ОК радио 17.01.2017
У Основном суду у Нишу у току прошле године разведено је 799 бракова и то 375 на основу тужбе једног од супружника, а 424 споразумно, показују подаци те установе. Број разведених бракова у прошлој години мањи је у односу на… »

Трећа срећа: Ухваћен на лицу места у пљачки

ОК радио 17.01.2017
Врањска полиција ухватила је на делу И.М. (32) из Врања у продавници мешовите робе коју је успео да обије чак три пута. Према наводима полиције, И. М. је у претходне две успешне пљачке, из продавнице украо цигарете… »

Кад се поштује закон: Цветковићева нови извршни директор

ОК радио 17.01.2017
Нела Цветковић, доскорашњи пиар „Комрада“ из Врања, именована је на место извршног директора у том јавном предузећу. „Комрад“ до сада није имао извршног директора, а по речима директора Момира Стојиљковића оваква… »

Поповић на челу Заваривача

ОК радио 17.01.2017
Врање - Бранислав Поповић, актуелни председник НО у „Јумку“, сада ће обављати и функцију директора „Заваривача“, и то по захтеву Министарства привреде. Поповић каже да ће и даље остати на месту председника НО… »

Пазите где бацате: Нове канте за старо смеће

ОК радио 17.01.2017
Укупно 170 канти за пластику и стакло поставио је „Комрад“ из Врања испред угоститељских објеката, кафана и кафића. Нела Цветковић, пиар „Комрада“, наводи да је ова активност спроведена у оквиру пројекта „Разложи и… »

Смењен Манда, па отишла и инсигнија

ОК радио 17.01.2017
Градска управа у Врању обновиће свој возни парк са три возила која јој је донирала Агенција за развој предузетништва Пчињског округа „ВЕЕДА“, потврђено је ОК Радију. Ради се о возилима „Опел Инсигниа“, „Лада… »

Крио цигарете у резервном точку

ОК радио 17.01.2017
Врање – Цариници су на граничном прелазу Прешево у понедељак запленили 50 боксова нелегалних цигарета, саопштава Управа царина. На улазу у земљу, цариници су, приликом детаљне контроле аутомобила „ВВ Поло“ немачких… »

Врање: Пријава због борбе паса!

ОК радио 17.01.2017
Младић из Врања, који се представља као Душан, поставио је на свом фејсбук профилу фотографију након борбе паса, због чега је против њега поднета кривична пријава. Фотографије на којима се налази повеђени пас је објавио… »

Ле: Експлодирао котао у школи

ОК радио 17.01.2017
Парни котао експлодирао је у понедељак нешто пре 7 сати и разнео део крова на котларници која се налази поред зграде Хемијске школе. Повређених нема, али је свих 800 ученика због хладних радијатора враћено кућама, "пише… »