Извор: Дневник архива вести 25.01.2017

Након упуцавања у Новом Саду, више ухапшених

Дневник 25.01.2017
Једна особа је тешко повређена у пуцњави која се догодила јутрос, два сата после поноћи, у Кисачкој улици код броја 40. По првим незваничним сазнањима, на улици је дошло до сукоба између две групе. и том приликом је једна… »

Лавров у петак с представницима сиријске опозиције

Дневник 25.01.2017
МОСКВА: Руски министар спољних послова Сергеј Лавров разговараће у петак са представницима сиријске опозиције, саопштила је данас Москва. Портпаролка. руског Министарства спољних послова је потврдила састанак, али није… »

Награде Уздинцима и Чоканима

Дневник 25.01.2017
На завршној свечаности пројекта „Енергија је свуда око нас 2016”, која је одржана у Покрајинској влади, уручене су награде најуспешнијим ученицима и наставницима менторима, а ове године то су ОШ „Свети Георгије” из… »

ОМВ развија послове у Ирану

Дневник 25.01.2017
БЕЧ: Аустријска нафтна компанија ОМВ развија даље своје послове у Ирану и потписала је нови споразум. У Бечу, како је саопштено, данас је потписан Меморандум о сарадњи са иранским. предузећем "Дана енерџи“. Договорено је… »

Прво путовање воза широм Алепа после четири године

Дневник 25.01.2017
АЛЕПО: После више од четири године, стотине Сиријаца путовало је данас по источном Алепу, месец дана након што су снаге сиријске владе вратиле тај град под своју контролу, јавио је фотограф АФП-а.Мушкарци, зене и деца вирили… »

Николић: Нудимо најбоље услове за инвестирање

Дневник 25.01.2017
Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас у Лисабону да ће Србија обезбедити привредницима из Португалије најбоље услове за инвестирање. "Очекујем да привредници Португала ослушну мало сигнале из Београда… »

Врбас и Оџаци хоће на локалне изборе заједно с председничким

Дневник 25.01.2017
Председници општина Врбас и Оџаци Милан Глушац и Душан Маријан поднели су оставке на те функције. Пошто је за те две општине ова година изборна, односно. очекују се локални избори, а у овој години такође се очекују… »

Милош и Марија Станковић бисери нашег шаха

Дневник 25.01.2017
На недавно завршеном 24. кадетском фестивалу Војводине у Суботици блистали су брат и сестра Милош и Марија Станковић, бисери српског шаха. Поред освојених златних медаља, у својим групама доминирали су са фишеровским… »

Дарко Пушкарић: Промене у клубу не мењају циљеве

Дневник 25.01.2017
Дарко Пушкарић (31) је фудбалски универзалац, играч који се сналази на свакој позицији у тиму. Од прошле сезоне, овај искусни фудбалер, заједно са Владимиром Ковачевићем и Богданом Планићем, (Од нашег специјалног… »

Несташица угља и огревног дрвета

Дневник 25.01.2017
Хладна зима и ниске температуре изазвале су несташицу угља и дрвета на новосадским стовариштима. Како снабдевачи наводе, у понуди није остало ништа, а потражња је велика, нарочито последњих дана. Продавци на појединим… »