Архива вести 26.01.2017

Зашто и која возила се уводе у војну евиденцију?

Б92 26.01.2017
Због погрешног тумачења и различитих спекулација у вези са увођењем возила у војну евиденцију, из Министарства одбране Републике Србије стигло је објашњење. Због погрешног тумачења и различитих спекулација које су… »

Крали стубове са заштитне ограде ауто-пута

НовиСад.цом 26.01.2017
Нови Сад - Новосадска полиција поднеће кривичну пријаву потив три особе из Титела, осумњичене за крађу на штету Јавног предузећа „Путеви Србије“. фото: А. К. Полиција је око два сата, на Темеринском путу, пронашла… »

КРИК: МУП крије документа о везама Лончара са земунцима

Бета 26.01.2017
Мрежа за истраживање криминала и корупције (КРИК) саопштила је данас да МУП десет месеци новинарима КРИК-а не доставља записник о саслушању министра здравља Златибора Лончара и остала документа настала током испитивања… »

Лед узима данак у Нишу, на ортопедији 2.400 пацијената

Слободна Европа 26.01.2017
У протеклих месец дана лекари нишке Клинике за ортопедију прегледали су безмало 2.400 пацијената, а готово две трећине њих затражило је медицинску помоћ због повреда задобијених прилком пада на залеђени тротоар или улицу… »

Пробијен ледени чеп код Даља, мађарски ледоломци у Београду

Политика 26.01.2017
Два мађарска ледоломца Јегторо ВИ и Јегторо КСИ пробили су ледени чеп код Даља и тренутно Јегторо КСИ одржава пробијени коридор како би омогућио несметано протицање леда, навело је данас Министарство грађевинасртва… »

Објављена одлука: Николић опозвао амбасадора Србије у Словенији

Курир 26.01.2017
БЕОГРАД - Председник Србије Томислав Николић опозвао је са дужžности амбасадора Србије у Словенији Александра Радовановића, објављено је у последњем "Службеном гласнику". Председник је Указ о опозиву потписао 23. јануара… »

Лудило: У два ланчана сударило се 64 аутомобила

Мондо 26.01.2017
Неколико десетина људи јеповређено, од тога најмање шесторо задобило је теже повреде у два ланчана судара укупно 64 возила близу града Пјотркув Трибуналски у централној Пољској. Фото: Мондо/ Горан Сивачки, илустрација… »

Мушкарац погинуо у саобраћајној несрећи у Београду

РТС 26.01.2017
На Овчарском путу дошло је до саобраћајне несреће у којој је погинуо један 52-годишњи мушкарац. Несрећа се догодила синоћ око 20 часова, каже портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. Екипа Хитне помоћи одмах је дошла на… »

Званично - Суботић у Келну!

Спортске.нет 26.01.2017
Након осам и по година проведених у Борусији из Дортмунда српски интернационалац Невен Суботић преселио се у оближњи Келн за чију ће екипу наступати у наредних шест месеци. Српски интернационалац Невен Суботић (28) успешно… »

Трумпови економски планови: Највећи ризик је Кина

СЕЕбиз 26.01.2017
НЕВ ИОРК - Коначно се може прочитати што амерички предсједник Доналд Трумп доиста планира како би потакао америчко господарство. На службеној веб-страници Бијеле куће се однедавно може прочитати текст назван "Враћање… »