Извор: Дневник архива вести 26.01.2017

Маслаћ се прикључио екипи

Дневник 26.01.2017
БУДВА: Шеф стручног штаба ФК Војводина Драган Ивановић, пре дан-два јасно је поручио да новосадском тиму недостају штопери, дефанзивни везни фудбалер и нападач и да се та „рупа“ што пре мора попунити. (Од нашег… »

Појачање за завршетак пописа дивље градње

Дневник 26.01.2017
У Грађевинској инспекцији при Градској управи за инспекцијске послове ће од понедељка, 30. јануара, на привремено-повременим пословима бити ангажовано осам инжењера. ради убрзаног поступка пописа незаконито изграђених… »

Од опчињености до љубави

Дневник 26.01.2017
Издавачка кућа „Лагуна” и „Дневник” дариваће понедељком, средом и петком читаоце нашег листа с две књиге. Двоје, који се у петак први јаве на телефон 528-765 од 13 до 13.05 сати, и до сада нису добијали књиге током… »

Удружењима у култури више новца

Дневник 26.01.2017
Од ове године градска власт помагаће установа и удружења која се баве културним радом и тако што ће суфинансирати њихове текуће расходе и издатке, поред тога што ће им на основу конкурса додељивати новац за пројекте које… »

Почела јануарска распродаја одеће

Дневник 26.01.2017
Јануарска распродаја гардеробе у Новом Саду почела је пре неколико дана и трајаће до средине фебруара. Многи наши суграђани ових дана обилазе бутике, као и радње с половном гардеробом, како би пронашли најповољнију одећу… »

Краду дрва, не да се огреју

Дневник 26.01.2017
БЕЛА ЦРКВА: Пољочуварска служба општине Бела Црква у последња два дана одузела је око шест метара бесправно посеченог дрвета са обале реке Нере и то у делу који се налази. у заштићеном подручју - Предео изузетних одлика… »

Змајево је некад било бањски центар

Дневник 26.01.2017
ЗМАЈЕВО: Катастарски највеће насеље у Врбаској општини, Змајево је и међу најстаријим, о чему сведоче разни писани документи, као и предања и легенде о настанку села, које ће ове године обележити 750 година од првог… »

Међународно признање Андреи Ваци

Дневник 26.01.2017
СУБОТИЦА: Суботичанка, задужена у Градској управи за комуникацију с јавношћу Андреа Ваци добила је престижно међународно признање ПРО ПР Авард, које додељује. Међународна организација ПРО ПР. Честитајући свим… »

Луксузни аутобус за мали дуг

Дневник 26.01.2017
СОМБОР: Блокиравши улаз у своју гаражу, радници једног од највећих српских аутопревозника, сомборског „Севертранса“, спречили су судског извршитеља да им на основу. дуга заплени један од најмодернијих високоподних… »

Подела нових џакова прикупљање ПЕТ амбалаже

Дневник 26.01.2017
ВРБАС: Прву овогодишњу акцију одношења ПЕТ амбалаже из домаћинстава у Врбасу, екипе ПЈ „Чистоћа“ обавиће у суботу. Акција почиње у 7 часова ујутру, те се саветују грађани да. припреме провидну пластику, спакују у… »