Извор: Пресс архива вести 26.01.2017

Мадона: Не усвајам још двоје деце из Малавија

Пресс 26.01.2017
Извори блиски суду у Малавију саопштили су раније данас да суд разматра Мадонин захтев за усвајање двоје деце и додали да таква процедура мора да иде преко судских органа. фото: блиц.рс Локални медији су данас пренели да је… »

Већ 25 година продаје нов аутомобил из 1992.

Пресс 26.01.2017
Један канадски продавац аутомобила у свом салону још увек нуди "нови" Цадиллац Алланте произведен пре две и по деценије. фото: б92.нет Многи заљубљеници у старије моделе аутомобила, за које су емотивно везани, тврде да би радо… »

Го и пијан покушао мотором кроз хотел, па пешке бежао од полиције

Пресс 26.01.2017
Потпуно наг и пијан човек ухапшен је у Аустрији након дивље вожње мотором и јурњаве са полицијом кроз град Филах. фото: б92.нет Државна телевизија ОРФ је јавила да је човек на мотору покушао да прође кроз улазна врата… »

Француски политичар у недељу на два митинга у исто време

Пресс 26.01.2017
Кандидат радикалне левице на председничким изборима у Француској, Жан-Лик Меланшон у недељу истовремено наступа на два митинга. фото: б92.нет На једном ће бити он, а на другом ће бити његова тродимензионална, покретна… »

"Господин Гага" отворио "Дане игре" у Кинотеци

Пресс 26.01.2017
Српском премијером филма "Господин Гага", редитеља Томера Хејмана, снимљеног у продукцији глумице Натали Портман, у Југословенској кинотеци почели су четврти "Дани игре". Фото:б92.нет "Дани игре у Кинотеци су постали мала… »

Скочила популарност “1984” после Трампове изјаве

Пресс 26.01.2017
Књига Џорџа Орвела "1984" доспела је на прво место листе бестселера на сајту за онлајн куповину Амазон после изјаве саветнице Доналда Трампа о "алтернативним чињеницама" у вези с бројем присутних на инаугурацији новог… »

Трагичан крај: “Сви су га заборавили, а борио се с деменцијом”

Пресс 26.01.2017
Гордон Кеј, публици најпознатији по улози Ренеа у ББЦ-јевој серији "Ало, Ало", преминуо је у понедељак. фото: б92.нет Легендарни глумац се током последње године борио с деменцијом, а последње дане живота провео је у дому за… »

Лигурија…ла вита è белла

Пресс 26.01.2017
Да ли сте имали прилику да се сретнете са сликовитим местима чаробне Лигурије? фото: б92.нет Ја сам имала срећу да се пре пар година сасвим случајно, непланирано задесим у Лигурији. Са скоро никаквим предзнањем, као пала са… »

"Сама је тражила" - представа о насиљу над женама

Пресс 26.01.2017
Представа о насиљу над женама "Сама је тражила" премијерно ће бити изведена 28. јануара у Дечјем културном центру у Београду, а редитељка Ксенија Крнајски каже да их је занимало глобално насиље над женама те су тему… »

"Муслимани су једина мета Трампових наредби"

Пресс 26.01.2017
Борци за права имиграната и избеглица осудили су у планове Беле куће да привремено заустави прихват избеглица и суспендује визе за држављане седам земаља. Фото:Б92.нет Они су оценили да су њихова мета муслимани и да ће… »