Извор: Пресс архива вести 26.01.2017

Ким Кардашијан оставља без речи

Пресс 26.01.2017
Ким Кардашијан мало треба да доспе у центар пажње. Довољно је да ишета уз свог калифорнијског дома, а када се појави у јавности, сама по себи, односно њен стајлинг је вест. фото: зена.блиц.рс Ријалити звезда појавила се… »

Мањак витамина Д може изазвати прерани порођај

Пресс 26.01.2017
Мањак витамина Д код трудница може да буде повезано с већим ризиком за прерани порођај, пише часопис "Хеалтх Даи". Фото:Тањуг Подаци прикупљени од 3.200 испитаница показују да су труднице с најнижим концентрацијама… »

Ово су сва деца Доналда Трампа: Ево како изгледају и чиме се баве

Пресс 26.01.2017
За Иванку, Барона и Тифани знају сви! Али Доналд има још деце, а ево чиме се сви баве! фото: зена.блиц.рс Доналд Трамп Јуниор Доналд (37) је најстарији син председника Америке. Добио га је у браку са Иваном Трамп, а Доналд… »

Пси нас доживљавају као родитеље

Пресс 26.01.2017
Није тајна да већина власника на своје псе гледа као на децу – учили су их првим корацима, социјализацији, правилима понашања. Провели безброј ноћи без сна уз своје љубимце. Али, да ли и пси на нас гледају као на… »

Годишњицу брака дочекали су у болници, а он јој је подарио најлепши поклон - живот

Пресс 26.01.2017
Синди и Скот Чефијан двадесетогодишњицу брака уместо на вечери дочекали су у болници. фото: суперзена.б92.нет Наиме, Скот је за ову годишњицу брака жени дао поклон вредан живота - донирао јој је свој бубрег. Проблеме са… »

Херојско срце Лабрадор спашава другу куцу из набујале воде

Пресс 26.01.2017
Како би ухватио штап, пас је јурнуо право у реку, не желећи да одустане од хватања. Убрзо га је вода савладала и повукла ка брзацима, кад се појавила друга куца. фото: блиц.рс Храбри лабрадор је успео да ухвати штап, који је… »

Фонд ПИО: Како свуда тако и на Старом граду

Пресс 26.01.2017
Фонд ПИО саопштио је да нису тачни наводи да грађани општине Стари град имају проблема са Фондом зато што решења о пензији не доноси на законом прописан начин. Фото:Б92.нет "У Фонду ПИО сва решења која се доносе су… »

Странци долазе на Бељаницу да лове вукове

Пресс 26.01.2017
У ловишту Шумског газдинства "Јужни Кучај" из Деспотовца, на Бељаници, у пуном јеку је лов на вука, веома атрактиван за све ловце света, посебно из земаља где је лов на вука забрањен. фото: б92.нет Од седам вукова… »

Саобраћај углавном редован, пловидба и даље обустављена

Пресс 26.01.2017
Путни, железнички и ваздушни саобраћај у Србији је углавном био редован, а због леда је и даље понегде на снази обустава пловидбе, наводе из Министарства. Фото:Б92.нет Како наводе, таква ситуација је на Тиси, на каналима… »

Кејт Мидлтон као девојчица: Била је преслатка деверуша на свадби свог ујака

Пресс 26.01.2017
На венчању свог ујака била је деверуша са само девет година. Двадесет година касније њено венчање пратио је цео свет. фото: суперзена.б92.нет Недавно се у јавности појавио снимак деветогодишње војвоткиње од Кембриџа… »