Извор: Вреле гуме архива вести 26.01.2017

Бесплатна помоћ на путу уз НИСОТЕЦ прозводе

Вреле гуме 26.01.2017
Саопштење: Бесплатна помоћ на путу уз НИСОТЕЦ прозводе Компанија НИС је због великог интересовања потрошача проширила асортиман НИСОТЕЦ моторних уља чијом куповином потрошач обезбеђује право на поклон ваучер путне… »

ВВ привремено стопирао производњу Пассата

Вреле гуме 26.01.2017
Због проблема у пласману: ВВ привремено стопирао производњу Пассата Тржиште диктира темпо производње. Због смањења потражње за ВВ Пассатом директори немачког аутомобилског произвођача су одлучили да на неколико дана… »

Ренаулт Ф1 тим се пребацио на БП Цастрол гориво и лубриканте

Вреле гуме 26.01.2017
Ф1: Ренаулт Ф1 тим се пребацио на БП Цастрол гориво и лубриканте Ренаулт је потврдио да ће се придружити МцЛарену и пребацити на БП/Цастрол снабдевача горивом . Због несигурности на крају прошле године у вези са учешћем… »

Нова Формула 1 - америчко виђење привређивања

Вреле гуме 26.01.2017
Ф1: Нова Формула 1 - америчко виђење привређивања Како нови комерцијални шеф Ф1 види будућност овог спорта. Нови шеф Формуле 1 за комерцијалу је обелоданио четири кључне области које чине приоритет нових власника да… »

Шкода Кодиаq Сцоут

Вреле гуме 26.01.2017
Новитети: Шкода Кодиаq Сцоут Без икакве дилеме, најпогоднији Шкодин модел за примање Сцоут третмана је Кодиаq . Нови чешки СУВ у овом издању, баш као и Оцтавиа Сцоут, долази са стандардним погоном на све точкове, има… »

Термална камера показује загревање мотора

Вреле гуме 26.01.2017
Видео: Термална камера показује загревање мотора Честа је полемика, посебно када је хладно време, као што је сада код нас, колико је потребно времена да се загреје мотор . Неки возачи одмах крећу у вожњу јер се тако све… »

Како ће Доналд Трумп да промени ауто индустрију у САД

Вреле гуме 26.01.2017
"Амерички сан више не постоји. Али ја планирам да га вратим и учиним још бољим" (Доналд Трумп). Да ли Доналд Трумп доноси цунами који ће уздрмати читав аутомобилски свет? Сједињене Америчке Државе (САД) имају новог… »