Извор: Инсајдер/Политика архива вести 06.02.2017

Вође навијачке групе вежбале пуцање на полигону Војске Србије?

Инсајдер 06.02.2017
Војни синдикат Србије поднео је данас кривичну пријаву против бригадног генерала В.З. и потпуковника Н.Д. због тога што су, како се наводи у саопштењу, злоупотребили службени положај, али и због тога што су омогућили… »

Јанковић: Чувајте заштитника грађана, ја сам своју мисију овде завршио

Инсајдер 06.02.2017
Чувајте заштитника грађана, ја сам своју мисију овде завршио - тим речима се омбудсман Саша Јанковић обратио присутнима на вечерашњем пријему поводом 10 година постојања те институције. Јанковић је обраћање почео… »

Вођи навијача Беливуку одређен притвор због могућег понављања кривичног дела

Инсајдер 06.02.2017
Виши суд у Београду одредио је вечерас притвор Вељку Беливуку, осумњиченом за убиство Властимира Милошевића 30. јануара у центру Београда, потврђено је за Инсајдер.нет у Вишем суду. Судија за претходни поступак донео је… »

Вођа навијача Беливук: Уместо кућног затвора у притвор за убиство

Инсајдер 06.02.2017
Вељко Беливук, осумњичен да је прошлог понедељка у центру Београда на трамвајским шинама упуцао и убио Властимира Милошевића, требало је да буде у кућном затвору. Он, међутим, још није почео издржавање те казне јер… »

Суђење за ратни злочин у Кравици: Имена жртава читана 50 минута

Инсајдер 06.02.2017
Суђење осморици бивших припадника Специјалне бригаде МУП-а Републике Српске за ратни злочин над цивилима у селу Кравица код Братунца у случају Сребреница почело је данас читањем оптужнице пред Одељењем Вишег суда у… »

Вучић: Приштина је желела да избегне Београд

Инсајдер 06.02.2017
Премијер Србије Александар Вучић оценио је данас да је постизањем споразума о уређењу простора код моста на Ибру у Косовској Митровици сачуван мир и да су Срби добили све што су тражили, али да му није јасно због чега… »

ФХП: Кривична пријава због злочина на планини Игман 1993.

Инсајдер 06.02.2017
Фонд за хуманитарно право поднео је 31. јануара кривичну пријаву Тужилаштву Србије за ратне злочине за злочин почињен у јулу 1993. над ратним заробљеницима, припадницима Армије Босне и Херцеговине, на Голом брду на планини… »

И коцкарницама, Бус Плусу, такси превозу... држава омогућила да не плаћају ПДВ

Инсајдер 06.02.2017
Одлуком државе, чак 30 области пословања не подлеже систему ПДВ-а, без јасног и логичног критеријума. Према истраживању Инсајдера, плаћања ПДВ-а ослобођени су, између осталих, делатности железничког, градског… »