Политика архива вести 06.02.2017

Данас: Саша Јанковић 7. фебруара подноси оставку

Санџак хабер 06.02.2017
Заштитник грађана Саша Јанковић поднеће у уторак 7. фебруара оставку на функцију омбудсмана и званично почети припреме за изборну кампању пред председничке изборе, сазнаје Данас. Оставци ће претходити пријем у Палати… »

Ракић: Сутра почиње изградња нове потпорне конструкције

Телеграф 06.02.2017
Нова потпорна конструкција ће бити висине 70 центиметара, а ширине 120 центиметара и у потпуности ће гарантовати безбедност грађанима општине Северна Митровица. Градоначелник Северне Митровице Горан Ракић најавио је да ће… »

Прекид трибина постаје регуларан вид политичке борбе

Санџак хабер 06.02.2017
Место: Смедерево Датум: 03.02.2017 Догадјај: ПОЛИТИКА/ДРУŠТВО - председник Центра за меðународну сарадњу и одрžиви развој (ЦИРСД) Вук Јеремиæ разговарао је са граðанима Смедерева, који је виšе пута био прекидан од стране… »

Јанковић данас подноси оставку?

Ало 06.02.2017
Омбудсман Саша Јанковић, није се у петак појавио у новосадској престоници на прослави 27. рођендана Демократске странке (ДС), испред које ће бити кандидат за председника државе. Љут зато што је у медије доспела информација… »

Руси дигли руке од „Двери“?!

Ало 06.02.2017
„Двери“ изгубиле подршку Русије? Покрет „Двери“ дефинитивно је изгубио подршку Русије и ниједан званичник те земље који долази у Београд не жели више да се сретне са људима из тог покрета, сазнаје „Ало!” из… »

Не дамо ни југ ни север!

Ало 06.02.2017
Док европски званичници сматрају да би била примерена територијална размена југа центарлне Србије за север Косова и Метохије како би се избегли немири у овом делу Балкана, аналитичари тврде супротно. Наиме, републикански… »

Подршка није питање калкулација!

Ало 06.02.2017
Лдиер Демократске странке одговорио је председничком кандидату Вуку Јеремићу! Драган Шутановац, лидер демократа, истакао је за “Ало!” да питање подршке неком председничком кандидату за ДС није било питање договора и… »

Тачи: Срби и Албанци морају да граде мостове, а не зидове

Данас 05.02.2017
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да Срби и Албанци морају да граде мостове, а не зидове. "Зид на мосту у Митровици, који раздваја, је срушен. Слажем се са Федериком Могерни, ми морамо градити мостове, а не зидове… »