Политика архива вести 06.02.2017

Оставио опроштајно писмо и убио се пред скупштином: Ово су биле његове последње речи

Курир 06.02.2017
Војислав Шешељ, лидер СРС, каже да је он рекао бившем министру полиције и посланику СПС Влајку Стојиљковићу да се 2002. године убије испред Савезне скупштине! Стојиљковић је заиста само месец дана касније пуцао себи у… »

Како је Вучић остварио дечачки сан: Прочитајте председников састав из 4. Разреда основне школе (фото)

Телеграф 06.02.2017
Пре тачно 38 година, Александар Вучић, тада деветогодишњи ученик ИВ-5 ОШ "Бранко Радичевић" урадио је састав на тему "Теби Републико". У том саставу данашњи премијер Србије пише да он "учи и труди се да би и сам… »

Премијер: Договор о зиду у Косовској Митровици исти као 8. децембра

Студио Б 06.02.2017
Премијер Александар Вучић рекао је да ће сутра, у складу са постигнутим договором, почети изградња комплекса у близини моста на Ибру у северном делу К.Митровице, са свим детаљима који су Србима потребни. фото Тањуг Срби су… »

Вође навијачке групе вежбале пуцање на полигону Војске Србије?

Инсајдер 06.02.2017
Војни синдикат Србије поднео је данас кривичну пријаву против бригадног генерала В.З. и потпуковника Н.Д. због тога што су, како се наводи у саопштењу, злоупотребили службени положај, али и због тога што су омогућили… »

Јанковић: Чувајте заштитника грађана, ја сам своју мисију овде завршио

Инсајдер 06.02.2017
Чувајте заштитника грађана, ја сам своју мисију овде завршио - тим речима се омбудсман Саша Јанковић обратио присутнима на вечерашњем пријему поводом 10 година постојања те институције. Јанковић је обраћање почео… »

Вођи навијача Беливуку одређен притвор због могућег понављања кривичног дела

Инсајдер 06.02.2017
Виши суд у Београду одредио је вечерас притвор Вељку Беливуку, осумњиченом за убиство Властимира Милошевића 30. јануара у центру Београда, потврђено је за Инсајдер.нет у Вишем суду. Судија за претходни поступак донео је… »

Амбасада САД: Поздрављамо споразум о К.Митровици

Б92 06.02.2017
Амбасада САД у Приштини поздравила је споразум о ревидираном урбанистичком плану о претварању улице Краља Петра у Косовској Митровици у пешачку зону. Њу су потписали министар просторног планирања Ферат Шаља и… »

Саобраћај се у Србији одвија без проблема, речни још није нормализован

Нови магазин 06.02.2017
Друмски, железнички и ваздушни саобраћај у Србији вечерас се одвија без застоја и поремећаја, саопштило је Министарство грађевинарства и саобраћаја. Ледостај тренутно постоји на сектору Дунава од Смедерева до Костолца… »

СРС: Кривична пријава против Н. Н. лица из Изборне комисије

Дневник 06.02.2017
– Српска радикална странка ће поднети кривичну пријаву против Н. Н. лица из Покрајинске изборне комисије због основане сумње да је извршено. кривично дело фалсификовања службеног документа, чиме је нарушен изборни… »

Зобеница: Салак и ДС понижавају грађане

Дневник 06.02.2017
Члан Председништва Српске напредне странке Дамир Зобеница изјавио је синоћ да ће увек више веровати Влади своје државе, ММФ-у и Фискалном савету, него. потпредседнику ДС-а Игору Салаку, „чувеном економском стручњаку”… »