Извор: Југ пресс архива вести 10.02.2017

Врањски СНС: Реакција на Зорана Антића

Југ пресс 10.02.2017
ВРАЊЕ Градски одбор СНС из Врања данас реагује , како наводе “поводом изјаве Зорана Антића у емисији „Егзит“ на ТВ „РИТАМ“ “После реаговања на интервју Зорана Антића у „Врањским новинама“, Градски одбор… »

Отворена нова пијаца

Југ пресс 10.02.2017
ЛЕСКОВАЦ У Лесковцу је данас званично отворена реновирана пијаца. Градоначелник Горан Цветановић, који је отворио пијацу најпре је упутио извињење суграђанима јер су, каже , сви радови могли и морали брже да се заврше… »

Реновиран Омладински клуб у Лесковцу

Југ пресс 10.02.2017
ЛЕСКОВАЦ Просторије Омладинског клуба у Лесковцу данас су свечано отоврене , уз присуство градоначелника Лесковца Горана Цветановића и Зорице Лабудовић, руководиоца групе за сарадњу са удружењима и канцеларијама за младе у… »

Официрски бал у Врању

Југ пресс 10.02.2017
ВРАЊЕ У сусрет Дану државности Републике Србије и Дана Четврте бригаде Копнене војске, у Врању ће, у петак, бити одржан Официрски бал. Ову традицију пре осам година обновио је командант Копнене војске Србије, генерал… »

Нови чланови Савета за безбедност града

Југ пресс 10.02.2017
ЛЕСКОВАЦ Уместо Марка Адамовића, представника Српске православне цркве, Васипа Бакића, координатора за ромска питања и Миодрага Марјановића, начелника Одељења за ванредне ситуације, (који је отишао у пензију) у састав… »

Град аплицира код Министарства привреде за бесповратна средства

Југ пресс 10.02.2017
ЛЕСКОВАЦ Град Лесковац пријавиће се на јавни позив расписан од стране Министарства привреде за подршку унапређења локалне и регионалне инфраструктуре – „Градимо заједно“ пројектом „Рехабилитација општинског пута ОП-16… »

Ко одлучује о пројектима за социјалу и културу

Југ пресс 10.02.2017
ЛЕСКОВАЦ На 25. седници Градског већа усвојена су решења о образовању комисија за избор пројеката организација и удружења по конкурсу из области социјалне заштите и културе у 2017. години, као и Правилник о начину… »

Град учествује у суфинансирању седам пројеката Народног музеја

Југ пресс 10.02.2017
ЛЕСКОВАЦ На овој седници Градског већа донета је Одлука да је град Лесковац сагласан да учествује у суфинансирању седам пројеката за које ће Народни музеј Лесковац поднети пријаве на конкурс Министарства културе и… »

Скупштина УПСС Ниш подржава Сашу Јанковића за председничког кандидата

Југ пресс 10.02.2017
НИШ Са 74 гласа „за“, четири“ против“ и два уздржана чланови Удруженог покрета слободних станара и власника зграда из Ниша на Скупштини Удружења одржаној вечерас у Нишу, одлучили су да подрже кандидатури за… »

Прекогранична сарадња Врања и Монтане

Југ пресс 10.02.2017
ВРАЊЕ Захваљујући Пројекту о прекограничној сарадњи измедју Монтане и Врања ова два града, у Бугарској и Србији, до новембра 2018. године добиће најсавременије стадионе са вештачком травом и расветом. Вредност пројекта… »